Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

RefIne Color TECH Co, Ltd didegaké ing 2015, Iku riset lan pengembangan, produksi, sales lan layanan sawise-sales minangka salah siji perusahaan. Produk utama: format flatbed medium lan cilik, printer flatbed UV dhuwur, printer lan lapisan gratis liyane. Peralatan kasebut bisa digunakake ing T-shirts, shell ponsel, pangan, kayu, watu, kulit, kain, logam, kaca, kristal, akrilik, PVC, ABS, TPU lan bahan printing werna permukaan liyane, solusi printing digital kanggo maneka industri majeng. Perusahaan R & D lan produksi printer universal, printer flatbed nggunakake pemrograman digital, pemindaian infra merah presisi, sensor multi posisi lan bagian presisi sing dhuwur, kanggo mesthekake yen kinerja printer luwih stabil lan posisi sing luwih tepat!

A

Intruduce produk kita ing ngisor iki:

1. RF-A3UV / RF-A4UV minangka piranti digital jet tinta "non-kontak", aplikasi kasebut wiyar banget. Nggunakake piranti sing ndhukung tinta UV, lan uga kain ora bisa dicithak, meh kabeh materi liyane (tutup ponsel, kulit, pratandha, kothak cahya, pasokan listrik mobile, disk memori Flash, papan KT, watu, gel silika, Kayu, Keramik, Kristal, Akrilik, PVC, ABS, dll.) Bahan bisa dicetak warna, diakhiri dengan tahan gores, tahan pakai, tahan lama. Kanggo ngerteni segel bener, ora ana piring, semprotan garing, gambar werna sing lengkap.

2. Operasi printer kopi / kue sing gampang karo tinta sing bisa dienggo diproduksi minangka printer gawean kanthi kepala print ekonomi, disesuaikan kanggo para pelanggan lan toko kopi. Operasi gampang, kecepatan printing dhuwur lan
biaya sing kurang bakal narik akeh klien sing teka. Bakal nyipta luwih akeh kanggo sampeyan.

3. Flatbed Printer RF-A3 saged nyetak ing T-Shirts warna ireng, abang, putih lan warna, lan bahan-bahan sanes, printing warna tanpa layar sutra lan piring printing. Bisa ngrampungake gambar werna putih, kanthi werna jurang. Ora ana werna sing sirna lan nyaman. Iku cocog karo standar universal internasional lan nggunakake tinta protèktif ijo lingkungan sing rampung tekan standar inspeksi kualitas Eropah paling dhuwur


Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

RefIne Color TECH Co, Ltd didegaké ing 2015, Iku riset lan pengembangan, produksi, sales lan layanan sawise-sales minangka salah siji perusahaan. Produk utama: format flatbed medium lan cilik, printer flatbed UV dhuwur, printer lan lapisan gratis liyane. Peralatan kasebut bisa digunakake ing T-shirts, shell ponsel, pangan, kayu, watu, kulit, kain, logam, kaca, kristal, akrilik, PVC, ABS, TPU lan bahan printing werna permukaan liyane, solusi printing digital kanggo maneka industri majeng. Perusahaan R & D lan produksi printer universal, printer flatbed nggunakake pemrograman digital, pemindaian infra merah presisi, sensor multi posisi lan bagian presisi sing dhuwur, kanggo mesthekake yen kinerja printer luwih stabil lan posisi sing luwih tepat!

A

Intruduce produk kita ing ngisor iki:

1. RF-A3UV / RF-A4UV minangka piranti digital jet tinta "non-kontak", aplikasi kasebut wiyar banget. Nggunakake piranti sing ndhukung tinta UV, lan uga kain ora bisa dicithak, meh kabeh materi liyane (tutup ponsel, kulit, pratandha, kothak cahya, pasokan listrik mobile, disk memori Flash, papan KT, watu, gel silika, Kayu, Keramik, Kristal, Akrilik, PVC, ABS, dll.) Bahan bisa dicetak warna, diakhiri dengan tahan gores, tahan pakai, tahan lama. Kanggo ngerteni segel bener, ora ana piring, semprotan garing, gambar werna sing lengkap.

2. Operasi printer kopi / kue sing gampang karo tinta sing bisa dienggo diproduksi minangka printer gawean kanthi kepala print ekonomi, disesuaikan kanggo para pelanggan lan toko kopi. Operasi gampang, kecepatan printing dhuwur lan
biaya sing kurang bakal narik akeh klien sing teka. Bakal nyipta luwih akeh kanggo sampeyan.

3. Flatbed Printer RF-A3 saged nyetak ing T-Shirts warna ireng, abang, putih lan warna, lan bahan-bahan sanes, printing warna tanpa layar sutra lan piring printing. Bisa ngrampungake gambar werna putih, kanthi werna jurang. Ora ana werna sing sirna lan nyaman. Iku cocog karo standar universal internasional lan nggunakake tinta protèktif ijo lingkungan sing rampung tekan standar inspeksi kualitas Eropah paling dhuwur


Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki