Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Why Choose Us

  • Quality Assurance

    We strictly control every stage of the product to ensure quality.

  • Online Support 24/7

    We will be at your service 24 hours a day.

  • Worldwide Shipping

    Our products will be sold all over the world.

New Products

Produk Panas

  • A4 uv Flatbed Printer

  • Printer T shirt Inkjet T Speed ​​DTG Inkjet kanthi cepet

  • Printer UV 6090 karo Speaker printer kaping pindho XP600

  • RFZZ2C UV Flatbed Printer Double XP600 Inkjet Mesin Cetak Kanthi CMYK White Gloss UV Inks System

  • Pabrik Langsung Refinecolor Jual Resolusi Tinggi Digital Flatbed Otomatis Uv Led Inkjet Printer Ukuran a3 a2 Uv Printer

  • A3 flatbed golf ball printer

  • Printer Kaos Flatbed Digital A3 DTG

  • Printer kasus telpon A3 uv printer kanthi otomatis

Babagan awake dhewe

RefIne Color TECH Co, Ltd didegaké ing 2015, Iku riset lan pengembangan, produksi, sales lan layanan sawise-sales minangka salah siji perusahaan. Produk utama: format flatbed medium lan cilik, printer flatbed UV dhuwur, printer lan lapisan gratis liyane. Peralatan kasebut bisa digunakake ing T-shirts, shell ponsel, pangan, kayu, watu, kulit, kain, logam, kaca, kristal, akrilik, PVC, ABS, TPU lan bahan printing werna permukaan liyane, solusi printing digital kanggo maneka industri majeng. Perusahaan R & D lan produksi printer universal, printer flatbed nggunakake pemrograman digital, pemindaian infra merah presisi, sensor multi posisi lan bagian presisi sing dhuwur, kanggo mesthekake yen kinerja printer luwih stabil lan posisi sing luwih tepat! Intruduce produk kita ing ngisor iki: 1. RF-A3UV / RF-A4UV minangka piranti digital jet tinta "non-kontak", aplikasi kasebut wiyar banget. Nggunakake piranti sing ndhukung tinta UV, lan uga kain ora bisa dicithak, meh kabeh materi liyane (tutup ponsel, kulit, pratandha, kothak cahya, pasokan listrik mobile, disk memori Flash, papan KT, watu, gel silika, Kayu, Keramik, Kristal, Akrilik, PVC, ABS, dll.) Bahan bisa dicetak warna, diakhiri dengan tahan gores, tahan pakai, tahan lama. Kanggo ngerteni segel bener, ora ana piring, semprotan garing, gambar werna sing lengkap. 2. Operasi printer kopi / kue sing gampang karo tinta sing bisa dienggo diproduksi minangka printer gawean kanthi kepala print ekonomi, disesuaikan kanggo para pelanggan lan toko kopi. Operasi gampang, kecepatan printing dhuwur lan biaya sing kurang bakal narik akeh klien sing teka. Bakal nyipta luwih akeh kanggo sampeyan. 3. Flatbed Printer RF-A3 saged nyetak ing T-Shirts warna ireng, abang, putih lan warna, lan bahan-bahan sanes, printing warna tanpa layar sutra lan piring printing. Bisa ngrampungake gambar werna putih, kanthi werna jurang. Ora ana werna sing sirna lan nyaman. Iku cocog karo standar universal internasional lan nggunakake tinta protèktif ijo lingkungan sing rampung tekan standar inspeksi kualitas Eropah paling dhuwur

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki