Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Babagan awake dhewe
Babagan awake dhewe

RefIne Color TECH Co, Ltd didegaké ing 2015, Iku riset lan pengembangan, produksi, sales lan layanan sawise-sales minangka salah siji perusahaan. Produk utama: format flatbed medium lan cilik, printer flatbed UV dhuwur, printer lan lapisan gratis liyane. Peralatan kasebut bisa digunakake ing T-shirts, shell ponsel, pangan, kayu, watu, kulit, kain, logam, kaca, kristal, akrilik, PVC, ABS, TPU lan bahan printing werna permukaan liyane, solusi printing digital kanggo maneka industri majeng. Perusahaan R & D lan produksi printer universal, printer flatbed nggunakake pemrograman digital, pemindaian infra merah presisi, sensor multi posisi lan bagian presisi sing dhuwur, kanggo mesthekake yen kinerja printer luwih stabil lan posisi sing luwih tepat!

A

Intruduce produk kita ing ngisor iki:

1. RF-A3UV / RF-A4UV minangka piranti digital jet tinta "non-kontak", aplikasi kasebut wiyar banget. Nggunakake piranti sing ndhukung tinta UV, lan uga kain ora bisa dicithak, meh kabeh materi liyane (tutup ponsel, kulit, pratandha, kothak cahya, pasokan listrik mobile, disk memori Flash, papan KT, watu, gel silika, Kayu, Keramik, Kristal, Akrilik, PVC, ABS, dll.) Bahan bisa dicetak warna, diakhiri dengan tahan gores, tahan pakai, tahan lama. Kanggo ngerteni segel bener, ora ana piring, semprotan garing, gambar werna sing lengkap.

2. Operasi printer kopi / kue sing gampang karo tinta sing bisa dienggo diproduksi minangka printer gawean kanthi kepala print ekonomi, disesuaikan kanggo para pelanggan lan toko kopi. Operasi gampang, kecepatan printing dhuwur lan
biaya sing kurang bakal narik akeh klien sing teka. Bakal nyipta luwih akeh kanggo sampeyan.

3. Flatbed Printer RF-A3 saged nyetak ing T-Shirts warna ireng, abang, putih lan warna, lan bahan-bahan sanes, printing warna tanpa layar sutra lan piring printing. Bisa ngrampungake gambar werna putih, kanthi werna jurang. Ora ana werna sing sirna lan nyaman. Iku cocog karo standar universal internasional lan nggunakake tinta protèktif ijo lingkungan sing rampung tekan standar inspeksi kualitas Eropah paling dhuwur


Tipe Bisnis : Distributor/Wholesaler , Manufacturer , Organization

Produk Range : Inkjet Printer

Produk / Layanan : Printer UV Flatbed , T Shirt Printer , Printer Pangan , Warung Kopi , Cake Printer , A3 UV Printer

Total Karyawan : 5~50

Ibukutha (Million US $) : US$20 Million

Taun Established : 2015

Certificate : ISO9001 , CE , FCC , RoHS , Test Report , GB , ISO/TS16949

Alamat Perusahaan : 201-2, building 1, Anxu business park,No. 35-1 Xiangyin road, longgang district, Shenzhen, Guangdong, China

moreCompany Capacity
moreVideo
Kapasitas Perdagangan

Informasi Perdagangan

Incoterm : FOB

Terms of Payment : T/T,Western Union

Rata-rata Lead Time : Peak season lead time:Within 15 workday
Off season lead time :Within 15 workday

Volume Sales Tahunan (US $ Juta) : US$10 Million - US$50 Million

Tombol Purchase Tahunan (Million US $) : US$5 Million - US$10 Million

Informasi Ekspor

Ekspor Persentase : 51% - 60%

Pasar Utama : Americas , Europe

Nearest Port : 盐田

Mode Impor & Ekspor: Ekspor liwat agensi

Kapasitas Produksi

Nomer Produksi :3

Ora Ana Staf QC :5 -10 People

Layanan OEM :yes

Ukuran Pabrik (Sq.meters) :1,000-3,000 square meters

Pabrik Lokasi :201-2, building 1, Anxu business park,No. 35-1 Xiangyin road, longgang district

moreProduk Utama
Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki