Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Digital Printer > Tas Printer
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Tas Printer

Kategori produk dari Tas Printer , kami produsen khusus dari Cina, Tas Printer , Digital Bag Printer pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Tas Mesin Printer R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Tas Printer Supplier

Tas Printer bisa digunakake kanggo nemtokake tas kertas multi-tembok, tas polyethylene lan lembaran kaku karo salinan variabel sing dikarepake. Informasi kayata nomer part, kode bar, deskripsi produk, pernyataan bahan, dll. Bisa nyithak gambar apa wae ing tas, sing disesuaikan banget miturut.


Printer tas nduweni werna 5, bisa nyithak kabeh werna ing tas.

bag printer

Name
Bag printer
Print head
DX5
Printer size
33*43cm(33*60cm)
Printing speed
A4 photo/111s
Printng resolution
5760*1440dpi
Nozzles
90*6=540
Interface
USB2.0
Net weight/Gross weight
55Kg/60Kg
Printer size
750*630*510mm
Height adjustment
Automatic
Working power
110V/220V   50/60Hz    30-75W
Operation system
Windows 7/XP/2000/Vista etc
Temperature
5-35o



Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki