Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Printer Pangan > Printer Biscuit
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Printer Biscuit

Kategori produk dari Printer Biscuit , kami produsen khusus dari Cina, Printer Biscuit , Cookie Printer pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Printer Biscuit Otomatis R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Printer Biscuit Supplier

Ukuran A4 printable printer / printer biskuit kanthi tinta sing bisa dicithak bisa dicithak ing kabeh jinis pangan kayata Macaron, M & M, Coklat, kue, Biscuit, Macaron dll. Saben item bisa dicithak dadi siji sing unik karo foto warni. utawa sampeyan bisa nyithak tinta werna miturut panjaluk sampeyan.

biscuit printer

Name Biscuit printer
Print head DX5
Print size 21*38cm
Print color CMYK+LC LM
Print speed A4 photo/163s
Printing resolution 5760*1440dpi
Nozzles 90*6=540
Interface USB 2.0
Net weight/Gross weight 35kg/42kg
Printer size 57*48*44cm
Height adjustment Handle/Automatic
Working power 110-220 50-60Hz 30W
Operation system Windows 2000/XP/WIN7/Vista etc.
Temperature

5-35º


Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki