Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Printer Pangan > Cake Printer
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Cake Printer

Kategori produk dari Cake Printer , kami produsen khusus dari Cina, Cake Printer , Printer Kue Popular pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Diy Cake Printer R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Cake Printer Supplier

Fitur cake printer :
1.Food printer karo tinta sing bisa dicithak bisa dicithak ing kabeh jinis pangan. Saben item bisa dicithak minangka foto sing unik karo foto warni

2.Easy operasi, komputer nyambung karo printer langsung, pengguna bakal éntuk gambar nyata sing éndah ing kue tanpa kemampuan profesional.

3.Kita uga nyedhiyakake materi printing edible sing gegandhengan.

4.Lambang aplikasi. Mesin iki cocok karo roti, roti, biskuit, macarons ... jinis panganan.

cake printer

Name Cake printer
Print head DX5
Print size 21*38cm
Print color CMYK+LC LM
Print speed A4 photo/163s
Printing resolution 5760*1440dpi
Nozzles 90*6=540
Interface USB 2.0
Net weight/Gross weight 35kg/42kg
Printer size 57*48*44cm
Height adjustment Handle/Automatic
Working power 110-220 50-60Hz 30W
Operation system Windows 2000/XP/WIN7/Vista etc.
Temperature

5-35º


Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki