Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Printer UV > CD Printer
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

CD Printer

Kategori produk dari CD Printer , kami produsen khusus dari Cina, CD Printer , Laser Printer CD pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Digital CD Printer R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China CD Printer Supplier

Mesin printing printer uv cetak cocok kanggo ngasilake pola sing beda-beda sing ngemot relief, kothong metu, cetak datar ing materi sing beda. Lagi digunakake ing kaca, papan kayu, papan logam, Keramik, kulit, PVC, akrilik dll. Iku ndadekake produk nilai luwih dhuwur.


Advantge:

1. Kanthi cepet printing & cepet garing, ora perlu pra-lapisan, bukti UV, bukti banyu, bukti ngukur, sing unggul
kanggo nyetak layar tradisional.

2. Kanthi operasi gampang & produksi prasaja. Ora ana prakata sing nyetak pola werna blok sing prasaja, pola pola werna-werna utawa
pola werna gradient, engineer nggawe sistem printer bisa nindakake siji prosedur lan uga bisa nyithak produksi massal ing siji
cithakan karo foto sing beda.

CD printer

Name
CD printer
Print head
DX5
Printer size
33*43cm(33*60cm)
Printing speed
A4 photo/111s
Printng resolution
5760*1440dpi
Nozzles
90*6=540
Interface
USB2.0
Net weight/Gross weight
55Kg/60Kg
Printer size
750*630*510mm
Height adjustment
Automatic
Working power
110V/220V   50/60Hz    30-75W
Operation system
Windows 7/XP/2000/Vista etc
Temperature
5-35o



Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki