Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Printer UV > Ceramic Printer
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Ceramic Printer

Kategori produk dari Ceramic Printer , kami produsen khusus dari Cina, Ceramic Printer , Pencetak Keramik Digital UV pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Ceramic 3D Printer R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Ceramic Printer Supplier

Printer keramik ditrapake kanggo macem-macem jinis bahan, kanthi perangkat lunak pamisahan warna profesional kanggo nyadari printing on ubin keramik, ponsel, logam, kaca, kayu, bola golf, dll. Kualitas tinggi, hemat energi, pangarepan pasar pangreksan lingkungan.


Advantage:

1. Printer ukuran UV A3 dimodifikasi saka EPSON R2000 / R1390 kanthi lampu LED UV luwih suwe,
2. Kontruksi Otomatis Kontraksi Tinggi, Mesin kita nggunakake cetakan struktur aluminium aeronautika njamin akurasi.

3. Dhuwur kinerja mesin, dhukungan penuh kanggo nyetak tinta putih lan werna ing siji pass karo piranti RIP Software refinecolor, kabeh jinis pencetakan font lan efek relief kurang, solusi sing paling apik kanggo printing adat ing bahan werna transparan utawa peteng.


ceramic printer

Name
Ceramic printer
Print head
DX5
Printer size
33*43cm(33*60cm)
Printing speed
A4 photo/111s
Printng resolution
5760*1440dpi
Nozzles
90*6=540
Interface
USB2.0
Net weight/Gross weight
55Kg/60Kg
Printer size
750*630*510mm
Height adjustment
Automatic
Working power
110V/220V   50/60Hz    30-75W
Operation system
Windows 7/XP/2000/Vista etc
Temperature
5-35o



Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki