Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Printer Pangan > Coklat Printer
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Coklat Printer

Kategori produk dari Coklat Printer , kami produsen khusus dari Cina, Coklat Printer , Printer Coklat Makanan pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir 3D Coklat Pencetak R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Coklat Printer Supplier

Printer Food Professional kanggo kue, biskuit, coklat

1.Coklat coklat digunakake kanggo nyetak gambar ing pangan.
2.Iya duwe 6 werna sing bisa nyithak gambar-gambar sing warni lan terang.

3. Efek cetak isih urip.

4. Mesin bisa ngganti tenaga kerja manual.

chocolates printer

Name Chocolates printer
Print head DX5
Print size 21*38cm
Print color CMYK+LC LM
Print speed A4 photo/163s
Printing resolution 5760*1440dpi
Nozzles 90*6=540
Interface USB 2.0
Net weight/Gross weight 35kg/42kg
Printer size 57*48*44cm
Height adjustment Handle/Automatic
Working power 110-220 50-60Hz 30W
Operation system Windows 2000/XP/WIN7/Vista etc.
Temperature

5-35º


Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki