Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Digital Printer > Clothes Printer
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Clothes Printer

Kategori produk dari Clothes Printer , kami produsen khusus dari Cina, Clothes Printer , Digital Clothes Printer pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Printer Mesin Kanggo Kain R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Clothes Printer Supplier

Transfer panas lan layar sutra Inkjet printing menyang sandhangan ora ana maneh pilihan apik lan metu saka tanggal karo pangembangan teknologi printing digital. Swara ing sawetara taun pungkasan prints wis dadi luwih tahan lama lan kualitas lan kemampuan ngumbah saiki padha lan malah luwih apik tinimbang printing screen.

Saka short running utawa malah prints siji nganti produksi gedhe, jet kingmajet wis buktiaken dening perusahaan gedhe lan cilik milih liwat lan maneh.


Kita wis dadi pemimpin ing teknologi iki lan nggawa taun pengalaman digital printing kanggo main nalika ngrancang Tshirt on-line

Ing kasunyatane, kita wis adol akeh langsung menyang printer garmen menyang donya lan kita minangka perusahaan perintis kanggo ngenalake inkjet inkjet putih berasaskan banyu kanggo industri!


Fitur printer lan kauntungan printer :

1. Efektivitas biaya, ora ana piring printing, silkscreens digunakake, ngindari biaya set-up dhuwur saka nggawe plate, kaya perlu kanggo metode printing tradisional kaya layar printing.
2. output gambar kanthi cepet, komputerisasi lan ngolah kabeh werna ing siji wektu, nalika layar printing bisa mung dicithak desain prasaja kanthi maksimal telung werna lan nyakup langkah sing kapisah lan wektu kanggo saben werna dicithak.
3. ngijini kanggo on-demand printing lan malah modifikasi gambar karo saben kesan, saenipun cocok kanggo printing pribadi.
4. dirancang kanggo produksi massal lan produksi jangka pendek, saka biaya individu sing padha.
5. ngarahake produk dhuwur-end karo kacepetan dhuwur lan hi-definisi, Max. Résolusi punika 2880dpi * 2880dpi.
6. Sistem manajemen warna profesional nampilake warna sing padha nalika diowahi saka piranti warna sing beda menyang media sing cocog.
7. Gampang kanggo nggunakake, ora butuh skill teknis kanggo nggunakake printer, 30 menit latihan video cukup kanggo tangan anyar kanggo sinau nggunakake mesin kita anggere dheweke ngerti carane nggunakake piranti lunak gambar kaya Photoshop kanggo nggawe file gambar.


clothes printer

Name
Clothes printer
Print head
DX5
Printer size
33*43cm(33*60cm)
Printing speed
A4 photo/111s
Printng resolution
5760*1440dpi
Nozzles
90*6=540
Interface
USB2.0
Net weight/Gross weight
55Kg/60Kg
Printer size
750*630*510mm
Height adjustment
Automatic
Working power
110V/220V   50/60Hz    30-75W
Operation system
Windows 7/XP/2000/Vista etc
Temperature
5-35o



Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki