Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Printer Pangan > Warung Kopi
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Warung Kopi

Kategori produk dari Warung Kopi , kami produsen khusus dari Cina, Warung Kopi , Digital Coffe Printer pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir 6 Cangkir Kopi Printer R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Warung Kopi Supplier

Prodhuk kopi warung yaiku prodhuk panas, bisa nyithak akeh pangan, kayata susu kopi, macaron, kue, permen, cookie, roti, coklat lan liya-liyane. Kanggo tinta kita, tinta sing bisa dituku, kita duwe sertifikasi SGS kanggo tinta. Printer kita duwe stabilitas lan kualitas apik.

coffee printer

Name Coffee printer
Print head DX5
Print size 21*38cm
Print color CMYK+LC LM
Print speed A4 photo/163s
Printing resolution 5760*1440dpi
Nozzles 90*6=540
Interface USB 2.0
Net weight/Gross weight 35kg/42kg
Printer size 57*48*44cm
Height adjustment Handle/Automatic
Working power 110-220 50-60Hz 30W
Operation system Windows 2000/XP/WIN7/Vista etc.
Temperature

5-35º


Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki