Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Digital Printer
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Digital Printer

Kategori produk dari Digital Printer , kami produsen khusus dari Cina, Digital Printer , Mesin Printer Digital pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Digital Cylinder Foil Printer R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

T Shirt Printer

Liyane

Tas Printer

Liyane

Clothes Printer

Liyane

Garment Printer

Liyane

Tekstil Printer

Liyane

Sepatu Printer

Digital Printer saged nyetak ing T-Shirts warna ireng, abang, putih lan maneka warna, lan bahan-bahan sanes, printing warna tanpa layar sutra lan piring printing. Bisa ngrampungake gambar werna putih, kanthi werna jurang. Ora ana werna sing sirna lan nyaman. Digital printer accords karo standar universal internasional lan nggunakake tinta protèktif ijo lingkungan kang rampung tekan paling standar kualitas inspeksi Eropah.

digital printer

Name
Digital printer/T shirt printer
Print head
DX5
Print size
33*43cm(33*60cm)
Print color
CMYK+WW
Print speed
A4 photo/111s
Printing resolution
5760*1440dpi
Nozzles
90*6=540
Interface
USB2.0
Net weight/Gross weight
55Kg/60Kg
Printer size
75*63*54cm
Height adjustment
Automatic
Working power
110-220V   50-60Hz  30-75W
Operation system
Windows 10/8/7/2000/XP/VISTA etc
Temperature
5-35º

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki