Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com

Mesin Pen Ball Ball - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Mesin Pen Ball Ball)

  • Mesin Pen Ball Ball

    Mesin Pen Ball Ball

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Printer Ball Machine Printer Multifungsi Flat Flatbed UV Digital, Multipurpose ECO Solvent Flatbed Printer yaiku tipe anyar Printer inkjet langsung kanggo printing, Pen Cleaning Micro Piezo Pencetak kaya printer inkjet tradisional, nggawe printing kanthi langsung printing inkjet, nanging amarga flatbed ngangkat,...

    Hubungi Saiki

  • Grosir T Shirt Printer Mesin

    Grosir T Shirt Printer Mesin

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kita pabrik gedhe, apik kabeh teka teka pabrik kita. Ana akeh insinyur ing pabrik, uga akeh versi printer sing bisa didol. Sampeyan kudu ora kuwatir babagan layanan kualitas lan layanan sawise. Iki Grosir T Shirt Printer Mesin nggunakake teknologi inkjet asli, entuk printing presisi dhuwur. Iku gampang banget kanggo...

    Hubungi Saiki

  • T Shirt Printing Machine Pencetak Harga Terendah

    T Shirt Printing Machine Pencetak Harga Terendah

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    T Shirt Printing Machine Harga Terendah Printer : T-shirt Printing werna-werna T-shirt yaiku piranti digital printing digital generasi anyar, bisa nyithak gambar definisi tinggi ing sembarang jenis bahan, kayata tekstil, t-shirt, sepatu, topi, sarung tangan, sandhangan, - Gambar duwe padhang werna, lan padha kalip...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Cetak A4 Warna T Shirt

    Mesin Cetak A4 Warna T Shirt

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    T Shirt Printing Mesin A4 bisa digunakake ing produk anak, kayata t-shirt cilik, kaos kaki, handuk Saliva lan liya-liyane . Iku Mesin T Shirt Printing Warna T Shirt. Sampeyan bisa sijine ing meja ing ngarep utawa ing kantor sampeyan. Cantik warna, gambar realistis, tahan bantal, adhesion kuat, cepet garing, Operasi...

    Hubungi Saiki

  • Tas Kancing-Keranjang Penjualan Panas

    Tas Kancing-Keranjang Penjualan Panas

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kain Belanja Printer Kain Printing Mesin banget panas ing pasar, amarga nggunakake standar universal internasional lan nggunakake tinta protèktif ijo lingkungan sing rampung tekan standar inspeksi kualitas Eropah paling dhuwur. Cukup tuku biaya t-shirt babagan USD5.00 tanpa logo utawa gambar, banjur gunakake printer...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Cetak Mesin T-Shirt Otomatis A3

    Mesin Cetak Mesin T-Shirt Otomatis A3

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Apa sampeyan pengin nggawe kain, t-shirt, kaos kaki, lan sepatu? Mesin Printing T-Shirt otomatis iki bakal ketemu karo permintaan sampeyan. Iku biaya sawetara nanging bali cukup dhuwur. Cukup tuku biaya t-shirt babagan USD5.00 tanpa logo utawa gambar, banjur gunakake printer kanggo dicithak, biaya kira-kira USD0.08....

    Hubungi Saiki

  • Grosir T Shirt Grosir Mesin Printing

    Grosir T Shirt Grosir Mesin Printing

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Nggawe kemeja dhewe karo T-Shirt Printer Printing T-Shirt, saben logo khusus, mung disain dhewe. Iku biaya sawetara nanging bali cukup dhuwur. Cukup tuku biaya t-shirt babagan USD5.00 tanpa logo utawa gambar, banjur gunakake printer kanggo dicithak, biaya kira-kira USD0.08. Sampeyan bisa sel metu ing paling sethithik...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Printer Sabun Art

    Mesin Printer Sabun Art

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Sabda Art Tshirt Printer t shirt. Cahya lan Cahya Suci (tinta putih). Werna warna lan resik ngumbah, aksesoris lan bagean lengkap sing diwenehake bebarengan. Sumbu optik kualitas tinggi kanggo pencetakan akurat. Art Word T Shirt Printer digawe saka mesin foto Ep DX5 R1390, bisa njaluk max. print speed dening A3 /...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Printing Komersial

    Mesin Printing Komersial

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    T- kaos Printing Machine Commercial Mesin Printing kanggo T Shirt punika inkjet digital multi fungsi kaos printer t, Printing Equipment Garment iki bisa print ing sandhangan minangka T shirt, hoddies karo werna urip lan kacepetan cepet, 6/8 model werna, supaya bisa nyithak ing sandhangan peteng karo CMYK + W kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Digital Printing Mesin Warna

    Digital Printing Mesin Warna

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Machine Digital Color Garment Printing iki sudhut digunakake ing urip kita saiki, akeh klien dening kanggo Kiosks sing, kita nggunakake Produksi Printer Digital n ew hardware kualitas dhuwur kontrol Listrik tray, watesan dhuwur Sky / bar, sumbu optik kualitas kanggo printing akurat, Printing barang sing dhuwuré nganti...

    Hubungi Saiki

  • Pen Like 3d Printer

    Pen Like 3d Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kita sinau lan berkembang printer wiwit 2014. Pen Kaya 3d Printer Flatbed printer uga printer multifunctional.It kalebu printer UV, Eco Solvent Printer, lan Printer, Printer Food dll. Printer Pen Pad Langsung pencetakan pencetak logo pencetak langsung, pencipta label pen printing mesin. Kabeh Printers kene bisa nyetak...

    Hubungi Saiki

  • Pen Plotter Printer UV A3

    Pen Plotter Printer UV A3

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Printer Pen Plotter A3 UV Printer nduweni panel kontrol elektronik lan dhuwur inframerah otomatis nyetel, iki mesthekake karo printing akurat dhuwur lan gambar non-ganda. Gampang operate lan kanthi bobot printing 19 cm, resolusi tekan 5760 * 1440dpi . Pen Printer Keunggulan duwe sistem cooling dobel lan sistem...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Printing Photo Mesin Kasus

    Mesin Printing Photo Mesin Kasus

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin Pencetakan Foto Kertas Telepon menggunakan Desain Rapi, teknologi stabil, Kertas Telepon Printer Flatbed Langsung Pencetakan, tidak perlu lapisan semprotan lan pretreatment, sing bisa nylametake akeh wektu, Gambar sing dicithak yaiku bukti banyu, resistance scratch lan warni, Plateless, langsung dicithak saka...

    Hubungi Saiki

  • A3 flatbed golf ball printer

    A3 flatbed golf ball printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    A3 flatbed golf ball uv printer produk paling anyar kita ing pabrik kita. A3 Golf Ball Printer dibangun kanthi konfigurasi industri minangka profil alumunium, sistem cooling cyculation, 75W otomatis ndeteksi sistem UV Curing ... 6 warna lan maksimal. Resolusi cetak 16. Bisa nyetak ing telpon, obyek silinder, golf...

    Hubungi Saiki

  • mesin cetak coklat cake

    mesin cetak coklat cake

    • Brand: Refinecolor

    • Packaging: karton kayu njaba

    • Kemampuan Supply: 150 piece per week

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Ripples dipigunakaké déning akèh perusahaan ing saindhenging donya kanggo nyedhaki pamirsa, ningkataké kesadaran merek lan nambah kasetyan. Rahasia kesuksesan kita prasaja: kita mbantu sampeyan nggawe pengalaman ngombe sing nyenengake sing ndadekke pelanggan lan nggawe wong bali maneh. Iku bakal nyorot efek visual...

    Hubungi Saiki

  • mesin kopi warung sing bisa ditonton

    mesin kopi warung sing bisa ditonton

    • Brand: Refinecolor

    • Packaging: karton kayu njaba

    • Kemampuan Supply: 150 piece per week

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Asliné , Latte Art Machine Printer dadi ombenan biasa-biasa sing biasa dadi pengalaman pelanggan sing nyenengake. Pilih saka sing nyengsemaken pilihan desain utawa supaya pelanggan nggawe dhewe karo app prasaja kita (yep, malah selfies) - banjur print kanthi cepet nggunakake premium, bahan alami. Sesuai karo aturan...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Printing T-Shirt A3 Digital

    Mesin Printing T-Shirt A3 Digital

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin Printing T-Shirt A3 Digital kecepatan tinggi iki bisa digunakake minangka printer t shirt, printer uv lan printer pangan. Printer iki bisa memenuhi panjalukan sampeyan. Kira-kira setengah taun kanggo ngembangake versi anyar iki, kita diupdate mesin iki kanthi fungsi otomatis lan sistem siklus ink putih. The A3...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Printing Flatbed UV

    Mesin Printing Flatbed UV

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    UV Flatbed Printer RF-A3UV bisa nyithak foto apa wae ing tembok, kanvas, kusen keramik, kaca. Lan kita nggunakake tinta CMYK lan tinta lenga, bisa print 150 meter persegi saben botol / L. Sampeyan bisa nyithak foto dhuwur 600mm nganti 900mm lan bisa nyithak foto lebar amba yen sampeyan duwe ril timbal sing cukup. Flat...

    Hubungi Saiki

  • Prodhuk mesin pabrikan Refinecolor

    Prodhuk mesin pabrikan Refinecolor

    • Brand: Refinecolor

    • Packaging: karton kayu njaba

    • Kemampuan Supply: 150 piece per week

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Sayange, yen sampeyan manggon ing Taiwan, sampeyan ora bisa ngalami iki. Saiki, printer kopi kreatif iki mung ing jaringan kios Vending Let`s Coffee ing jero toko Mart Family Taiwan. Dheweke teka karo ide iki kanggo mbantu dheweke narik luwih akeh pelanggan lan saingan karo papan sing luwih gedhe lan luwih populer...

    Hubungi Saiki

  • Toko kopi Refinecolor karo mesin printer

    Toko kopi Refinecolor karo mesin printer

    • Brand: Refinecolor

    • Packaging: karton kayu njaba

    • Kemampuan Supply: 150 piece per week

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Bayangkan Bisa Print Foto Warna Penuh langsung ke Kopi, Kue, Kue, Macaron, Roti & Lagi dalam beberapa detik dengan Foto dadi Aman Aman Kanggo Nganggo! Kita pengin ngenalake kopi warung Refinecolor karo mesin printer Didistribusi dening Chromacake Australia - The First Direct kanggo Food Commercial Grade Printing...

    Hubungi Saiki

  • Mesin busa kopi refinecolor busa

    Mesin busa kopi refinecolor busa

    • Brand: Refinecolor

    • Packaging: karton kayu njaba

    • Kemampuan Supply: 150 piece per week

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Sistem transmisi liwat print head migunakake kanggo nyegah waggle pangan lan uga supaya panganan ora bisa diatasi ing platform kasebut kanthi sistem transmisi liwat platform. Sampeyan bisa ngindhari gambar printing sing burem sajrone proses printing Werna kanggo macem-macem lapangan panganan, bisa mencetak permukaan...

    Hubungi Saiki

  • Mesin busa umplok Refinecolor

    Mesin busa umplok Refinecolor

    • Brand: Refinecolor

    • Packaging: karton kayu njaba

    • Kemampuan Supply: 150 piece per week

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Iki teknis busa mesin kopi adhedhasar definisi resmi apa pencetakan digital ing kopi (amarga saka proses digunakake kanggo nggawe gambar), nanging isih seni latte kanggo kula. Cara kerjane cukup prasaja. Sampeyan mung upload gambar menyang printer kopi saka telpon sampeyan. Banjur printer kopi bakal sprinkle bubuk...

    Hubungi Saiki

  • Refinecolor printer mesin kopi

    Refinecolor printer mesin kopi

    • Brand: Refinecolor

    • Packaging: karton kayu njaba

    • Kemampuan Supply: 150 piece per week

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    Sing golek-golek bisa mlayu menyang [Espresso Dhewe "ing Boxpark, pilih wong sing apik, banjur ndhelikake pasuryane menyang rambute kopi sing gratis. Cangkir ngandhut informasi babagan wong, lan yen sampeyan seneng apa sing ndeleng ana link kanggo kontak karo wong-wong mau. A warung kopi ing Shoreditch, London,...

    Hubungi Saiki

  • Refinecolor 3d printer mesin kopi

    Refinecolor 3d printer mesin kopi

    • Brand: Refinecolor

    • Packaging: karton kayu njaba

    • Kemampuan Supply: 150 piece per week

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces

    A warung kopi ing Shoreditch, London, njupuk gambar latte selangkah luwih kanthi nggunakake teknologi printing 3D kanggo cocog karo wong. Otomatis cappuccino gambar mesin cetak cake karo fungsi WIFI, Produksi teka saka Ant- Print company sing khusus ing printer panganan digital. Minangka printer pangan iki ora mung...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki