Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com

Panyangka Telpon - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 2 Produk kanggo Panyangka Telpon)

  • Printer otomatis printer A3 uv printer

    Printer otomatis printer A3 uv printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Normal Fitur printer cilik telpon : 1. Langsung menyang printer cilik bisa dicithak ing sembarang materi langsung. 2. Produk rampung saka printer flatbed UV yaiku bukti banyu, bukti UV, lan bukti Scratch. 3. Ponsel cilik printer w ide macem-macem bahan: Logam, Kayu, Kaca, Acrylic, PVC, PU, ​​PP, ABS, Keramik, Plastik...

    Hubungi Saiki

  • Kasus RFC telpon yaiku Printer

    Kasus RFC telpon yaiku Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Operasi kasus telpon kita Printer prasaja, trep lan cepet, panyemprotan wis garing. Output cepet, cekap, fleksibel, bisa nggambarake tektur warna, werna gradien, efek werna menengah. Bisa nyithak akeh gambar sing pengin dicithak, lan dekorasi cangkang / sel telpon lan tutup. Pambuka produk: 1. Individu karakter rasa...

    Hubungi Saiki

Kategori

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki