Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com

Pen Printer Mesin - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Pen Printer Mesin)

  • Pen Printer Mesin Indonesia

    Pen Printer Mesin Indonesia

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pen Printer Machine Filipina nduweni desain hemat ruang kanggo ngidini customer bisa lay mesin ing kamar cilik. Outlook of Pen Printer in Delhi with debu free design. Desain anyar nyuda dampak lingkungan ing peralatan. Kecepatan cetak cepet kanthi print on ukuran A4 kanthi warna lengkap printer A3 uv mung butuh 63...

    Hubungi Saiki

  • A3 Pen Printer Filipina

    A3 Pen Printer Filipina

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Shenzhen refinecolor technology Co., LTD nawarake lan nyalurake printer sing diketuai uv wiwit 2014. Kita duwe kualitas UV Printer, Eco-pelarut Printer lan Printer A3 Pen Filipina. Pen Printer UV Printer bisa langsung dicithak ing Pen, Kasus telpon, Logam, Kaca, PVC, Wodd, Arcylic, Kain dll ... Printing karo printer...

    Hubungi Saiki

  • Flat Flatbed Printer bisa nyithak kabeh materi

    Flat Flatbed Printer bisa nyithak kabeh materi

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 770mm * 720mm * 600mm / 98 * 83 * 78cm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Apa aku ngerti sampeyan Wechat / WhatsApp utawa Skype? Aku arep ngirim video cetak lan sampean kanggo kowe .. Mesin Flat Flatbed UV ngadopsi sistem kontrol komputer multi-sumbu. Mesin disambungake menyang komputer liwat kabel Ethernet. Anggere gambar desain (foto) dilebokake ing komputer, bisa dicithak ing sembarang...

    Hubungi Saiki

  • Printer cepet Tèknik DTG Inkjet

    Printer cepet Tèknik DTG Inkjet

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Printer cepet Tèknik DTG Inkjet Gambaran Produk RF4260 minangka produk resolusi dhuwur DTG Printer ing pasar, resolusi Max.printing yaiku 1440 * 1440dpi kanthi Printing kualitas tinggi; Bisa nulis tshirt katun, kaos kaki, handuk, underware, tas kaos. Printing werna (CMYK + 4W) bebarengan kanthi DX7 3200nozzles...

    Hubungi Saiki

  • Printer UV 6090 karo Speaker printer kaping pindho XP600

    Printer UV 6090 karo Speaker printer kaping pindho XP600

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Nganyarke Otomatis telpon uv printer A1 + ukuran 6090 Printer UV flatbed UV kanthi 2 sirah kanggo Epson XP600 6090 UV printer A1 Kaluwihan: Ora ana cacat gurat

    Hubungi Saiki

  • XP600 Epson A3 UV Flatbed Price Printer

    XP600 Epson A3 UV Flatbed Price Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 770mm * 720mm * 600mm / 98 * 83 * 78cm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Product: XP600 Epson A3 UV Flatbed Price Printer Saiki, luwih akeh wong sing ngupayakake kepribadiane, padha arep dekorasi lingkungan sing miturut kapentingane. A3 UV Inkjet Printer wis nemokake lan ngilangake tuntutan iki, mesin kita bisa nggawe pribadine sembarang materi kayekten tanpa stylist profesional,...

    Hubungi Saiki

  • Outside DIY Epson UV Printer A3

    Outside DIY Epson UV Printer A3

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 770mm * 720mm * 600mm / 98 * 83 * 78cm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kita Epson UV Printer A3 bisa digunakake kanggo hiasan, iklan, pameran lan bisnis wiwitan. Produsen terkenal Epson A3 UV Flatbed Printer , Printer UV yaiku pelanggan, kita produsen pabrikan. Fitur Produk Printer Flatbed LED A3 1). CE ROHS certificate, CE disetujoni kanggo Wall Printer, lan ROHS disetujoni tinta 2)....

    Hubungi Saiki

  • A3 UV Flatbed Printer kanggo dijual

    A3 UV Flatbed Printer kanggo dijual

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 770mm * 720mm * 600mm / 98 * 83 * 78cm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kita A3 UV Printer Flatbed ngenalake cara sing bener-bener anyar kanggo nghiasake sembarang materi utawa sembarang flatbed permukaan. Tinimbang nggunakake print screen biasa utawa print cetak. Nggunakake piranti lunak lan piranti printing sing dikembangaké kanthi khusus, kita bisa nggawe mural seni dirancang khusus...

    Hubungi Saiki

  • A3 UV Printer Alibaba kanggo Dekorasi Perusahaan

    A3 UV Printer Alibaba kanggo Dekorasi Perusahaan

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 770mm * 720mm * 600mm / 98 * 83 * 78cm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Teknologi anyar langsung menyang A3 UV Printer Alibaba ndadekke gambar menyang tembok ing saben rinci. A3 UV LED Printer ndadekke werna asli kanggo gambar kaya iki digawe dening profesional apa wae materi, nanging nggunakake kualitas

    Hubungi Saiki

  • A4 uv Flatbed Printer

    A4 uv Flatbed Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 680 mm × 580 mm × 450 mm ~ 0.18 kubus

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Spesifikasi: Specification Print head: For Epson Advanced Micro Piezo 6 color pigment inkjet

    Hubungi Saiki

  • Langsung menyang Power Bank Printer A3

    Langsung menyang Power Bank Printer A3

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin nduweni kompatibilitas apik lan akeh digunakake. Sampeyan bisa nulis gambar (desain) ing tembok apa wae. Printer Power Bank cepet lan murah. Ora perlu film. Piranti lunak lan dokumen apa wae sing didhukung. Ana piranti lunak warna manajemen profesional. Werna bisa diganti kapan lan ora kudu mbayar biaya ekstra....

    Hubungi Saiki

  • Flatbed Blank T Shirts printer machine

    Flatbed Blank T Shirts printer machine

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Tuku siji printer, sampeyan bisa entuk impen sampeyan. Kaya dheweke, gawe ing klambi. Saben celana tiron dicithak dening atimu, sampeyan bisa nggawe kaos t karo logo sing beda ing Blank T Shirts Printer Machine . Menehi dheweke t unik, kain. Gunakake mesin printer Flatbed Blank T Shirt kanggo nyithakake tembung ing...

    Hubungi Saiki

  • Murah T Shirts Printer

    Murah T Shirts Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    The White T Shirt Printer bisa nyetak ing warna apa wae, utamane ing kaos ireng, abang lan putih; cetakan werna digawe tanpa layar sutra lan piring printing. Murah Murah T Shirts Printer bisa ngrampungake cetakan gambar warna putih, kanthi cerah. Nalika ditempel ing banyu, ora ana werna sing amba. Sampeyan nduweni...

    Hubungi Saiki

  • Grosir T Shirt Printer Mesin

    Grosir T Shirt Printer Mesin

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kita pabrik gedhe, apik kabeh teka teka pabrik kita. Ana akeh insinyur ing pabrik, uga akeh versi printer sing bisa didol. Sampeyan kudu ora kuwatir babagan layanan kualitas lan layanan sawise. Iki Grosir T Shirt Printer Mesin nggunakake teknologi inkjet asli, entuk printing presisi dhuwur. Iku gampang banget kanggo...

    Hubungi Saiki

  • A3 Small T-Shirt Printer

    A3 Small T-Shirt Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Printer A3 Small T-Shirt karo akeh fungsi: Multi-Fungsi (kanthi nggunakake tinta beda): print foto, surat, desain logo ing produk ing ukuran 33 * 43cm utawa 33 * 60cm. Tinta tekstil: print on t shirt. Tinta sing bisa diobati: cetak ing panganan sing bisa ditemokaké kayata kue, coklat, cookie, permen, macaroon dll....

    Hubungi Saiki

  • T Shirt Printing Machine Pencetak Harga Terendah

    T Shirt Printing Machine Pencetak Harga Terendah

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    T Shirt Printing Machine Harga Terendah Printer : T-shirt Printing werna-werna T-shirt yaiku piranti digital printing digital generasi anyar, bisa nyithak gambar definisi tinggi ing sembarang jenis bahan, kayata tekstil, t-shirt, sepatu, topi, sarung tangan, sandhangan, - Gambar duwe padhang werna, lan padha kalip...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Cetak A4 Warna T Shirt

    Mesin Cetak A4 Warna T Shirt

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    T Shirt Printing Mesin A4 bisa digunakake ing produk anak, kayata t-shirt cilik, kaos kaki, handuk Saliva lan liya-liyane . Iku Mesin T Shirt Printing Warna T Shirt. Sampeyan bisa sijine ing meja ing ngarep utawa ing kantor sampeyan. Cantik warna, gambar realistis, tahan bantal, adhesion kuat, cepet garing, Operasi...

    Hubungi Saiki

  • Diy Phone Case Printer

    Diy Phone Case Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Karakter Printer Ponsel : 1. Kertu Cell Phone Printer sing cepet dicithak, gampang dipigunakake. 2. Ora nggawe nggawe plate, nggawe sampel cepet, kasus telpon apa wae bisa dicithak. 3. Printer iki nganggo teknologi cetak digital paling canggih Kita ngasilake printer case Diy lan Printer Ponsel , Epson Jet 1390 Phone...

    Hubungi Saiki

  • Tas Kancing-Keranjang Penjualan Panas

    Tas Kancing-Keranjang Penjualan Panas

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kain Belanja Printer Kain Printing Mesin banget panas ing pasar, amarga nggunakake standar universal internasional lan nggunakake tinta protèktif ijo lingkungan sing rampung tekan standar inspeksi kualitas Eropah paling dhuwur. Cukup tuku biaya t-shirt babagan USD5.00 tanpa logo utawa gambar, banjur gunakake printer...

    Hubungi Saiki

  • DX5 Digital Bag Printer Price

    DX5 Digital Bag Printer Price

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin Printer Bag Kita kanthi perangkat lunak pamisahan warna profesional nyadhongake pencetakan langsung ing katun, rami, sutra, wol, nilon, serat pendek buatan poliester lan kain tunggal utawa campuran, etc.Meet sing cepet, ngganti, dhuwur, hemat energi, tuntutan pasar pangreksan lingkungan. Iku minangka pujian...

    Hubungi Saiki

  • Newest OEM Dtg Bag Digital Printer

    Newest OEM Dtg Bag Digital Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kuat fame nggawe kanthi profil aluminium thicken kanggo njamin kerja stabil , Printer OEM Dtg Bag New Digital bisa nyetak ing kain cahya lan peteng, mung dicithak siji wektu ora perlu nggawe film kaya transfer panas, sing ora ramah lingkungan. Printer kita nggunakake tinta tekstil kualitas dhuwur. Saben kos t biaya...

    Hubungi Saiki

  • Murah DIY Dtg Shopping Bag Printer

    Murah DIY Dtg Shopping Bag Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Iku minangka pujian kanggo produksi printing lan industri transfer panas amarga bisa digunakake kanthi akeh cara, sing luwih murah lan beda karo printing tradisional. Kita nganggo program digital, pemindaian infra merah presisi, sensor multi posisi lan bagean presisi sing dhuwur, kanggo njamin kinerja printer luwih...

    Hubungi Saiki

  • A3 Shopping Bags Offset Digital Printer

    A3 Shopping Bags Offset Digital Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mini Shopping Bag Printer yaiku printer langsung-kanggo-sandhangan digital. Lukisan lukisan kanvas diprodhuksi minangka printer gawean, ukuran A3 lan model warna 6, pilihan sing apik kanggo customer level entry lan printing khusus mbutuhake ukuran cilik lan biaya sing murah. Sampeyan ora mung bisa nyetak t-shirt...

    Hubungi Saiki

  • Shopping Bag T Shirt Printer 6 Colors

    Shopping Bag T Shirt Printer 6 Colors

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Printers Tas T Shirt Printer 6 Colors iki nganggo tinta tekstil warna + tinta tekstil putih, bisa dicithak ing sembarang kaos werna (CYMKW 5 botol gratis). Agen fixing pretreat digunakake kanggo tinta tekstil putih, mung perlu kanggo nyemprotake ing produk sadurunge dicithak tinta putih. Yen print ing tori werna cahya...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Flat Flatbed Printer bisa nyithak kabeh materi
  • Printer cepet Tèknik DTG Inkjet
  • Printer UV 6090 karo Speaker printer kaping pindho XP600

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki