Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com

Pen Printer - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Pen Printer)

  • Mesin Pen Ball Ball

    Mesin Pen Ball Ball

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Printer Ball Machine Printer Multifungsi Flat Flatbed UV Digital, Multipurpose ECO Solvent Flatbed Printer yaiku tipe anyar Printer inkjet langsung kanggo printing, Pen Cleaning Micro Piezo Pencetak kaya printer inkjet tradisional, nggawe printing kanthi langsung printing inkjet, nanging amarga flatbed ngangkat,...

    Hubungi Saiki

  • Printer Printer Tinta Air

    Printer Printer Tinta Air

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Fountain Pen Printer Ink bisa nyetak ing akeh item kanthi langsung inkjet printing, lan ora perlu nggawe precoating, Epson Pen Printer nyimpen akeh energi uga ngurangi biaya printing. Kanthi komputer, sampeyan bisa nyithak desain apa wae. Printer Fountain Pen Friendly Paper iku pilihan becik kanggo printing multi ing...

    Hubungi Saiki

  • Harga Pen Printer A3

    Harga Pen Printer A3

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Harga Pen Printer A3 tipe anyar kanthi refitting saka printer Epson R330. EPSON Printer Alignment Status Fail cocok kanggo nyithak akeh bahan, kayata: Plastik: acrylic, ABS, PVC, PP, PE, PU dll. Kain: katun, nilon, polyester, spandex. Kulit kulit buatan (kulit PVC, kulit PU, kulit dll) Logam: emas, perak, tembaga,...

    Hubungi Saiki

  • Konsep Printer Pen inovatif

    Konsep Printer Pen inovatif

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Konsep Printer Pen inovatif yaiku mesin UV paling anyar saka perusahaan refinecolor. Pen Barrel Printer dirancang kanggo produksi massal industri kanthi kecepatan printing dhuwur, Pen CNC Printer bisa nyithak ing meh kabeh materi langsung. Kanthi prosedur pencocokan sinar UV, gambar ing permukaan obyek sing cepet...

    Hubungi Saiki

  • Pen Holder 3d Printer

    Pen Holder 3d Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kita nyedhiyakake kualitas dhuwur lan banget stabil Pen Holder 3d Printer kanggo sampeyan. Sawise sampeyan tuku mesin iki, kita manawa sampeyan bisa entuk keuntungan monyet karo, ora sampah dhuwit. Sampeyan bisa nggawe sel khusus kanggo ... Sampeyan uga bisa nggawe foto printing werna ing bahan datar liyane, kayata...

    Hubungi Saiki

  • Pen Like 3d Printer

    Pen Like 3d Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kita sinau lan berkembang printer wiwit 2014. Pen Kaya 3d Printer Flatbed printer uga printer multifunctional.It kalebu printer UV, Eco Solvent Printer, lan Printer, Printer Food dll. Printer Pen Pad Langsung pencetakan pencetak logo pencetak langsung, pencipta label pen printing mesin. Kabeh Printers kene bisa nyetak...

    Hubungi Saiki

  • Pen Plotter Printer UV A3

    Pen Plotter Printer UV A3

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Printer Pen Plotter A3 UV Printer nduweni panel kontrol elektronik lan dhuwur inframerah otomatis nyetel, iki mesthekake karo printing akurat dhuwur lan gambar non-ganda. Gampang operate lan kanthi bobot printing 19 cm, resolusi tekan 5760 * 1440dpi . Pen Printer Keunggulan duwe sistem cooling dobel lan sistem...

    Hubungi Saiki

  • Pen Printer Award A3

    Pen Printer Award A3

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pen Printer Award A3 / All-purpose flatbed printer yaiku generasi anyar peralatan printing digital, Pen Printer Buy bisa nyithak gambar definisi tinggi ing sembarang jenis bahan, kayata tekstil, t-shirt, logam, plastik, kayu, keramik , kaca, piring PVC, watu, pring, kristal, wulu, bahan bangunan, busana, -...

    Hubungi Saiki

  • Pen Printer Mesin Indonesia

    Pen Printer Mesin Indonesia

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Pen Printer Machine Filipina nduweni desain hemat ruang kanggo ngidini customer bisa lay mesin ing kamar cilik. Outlook of Pen Printer in Delhi with debu free design. Desain anyar nyuda dampak lingkungan ing peralatan. Kecepatan cetak cepet kanthi print on ukuran A4 kanthi warna lengkap printer A3 uv mung butuh 63...

    Hubungi Saiki

  • A3 Pen Printer Filipina

    A3 Pen Printer Filipina

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Shenzhen refinecolor technology Co., LTD nawarake lan nyalurake printer sing diketuai uv wiwit 2014. Kita duwe kualitas UV Printer, Eco-pelarut Printer lan Printer A3 Pen Filipina. Pen Printer UV Printer bisa langsung dicithak ing Pen, Kasus telpon, Logam, Kaca, PVC, Wodd, Arcylic, Kain dll ... Printing karo printer...

    Hubungi Saiki

  • Flat Flatbed Printer bisa nyithak kabeh materi

    Flat Flatbed Printer bisa nyithak kabeh materi

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 770mm * 720mm * 600mm / 98 * 83 * 78cm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Apa aku ngerti sampeyan Wechat / WhatsApp utawa Skype? Aku arep ngirim video cetak lan sampean kanggo kowe .. Mesin Flat Flatbed UV ngadopsi sistem kontrol komputer multi-sumbu. Mesin disambungake menyang komputer liwat kabel Ethernet. Anggere gambar desain (foto) dilebokake ing komputer, bisa dicithak ing sembarang...

    Hubungi Saiki

  • Printer cepet Tèknik DTG Inkjet

    Printer cepet Tèknik DTG Inkjet

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Printer cepet Tèknik DTG Inkjet Gambaran Produk RF4260 minangka produk resolusi dhuwur DTG Printer ing pasar, resolusi Max.printing yaiku 1440 * 1440dpi kanthi Printing kualitas tinggi; Bisa nulis tshirt katun, kaos kaki, handuk, underware, tas kaos. Printing werna (CMYK + 4W) bebarengan kanthi DX7 3200nozzles...

    Hubungi Saiki

  • Printer UV 6090 karo Speaker printer kaping pindho XP600

    Printer UV 6090 karo Speaker printer kaping pindho XP600

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Nganyarke Otomatis telpon uv printer A1 + ukuran 6090 Printer UV flatbed UV kanthi 2 sirah kanggo Epson XP600 6090 UV printer A1 Kaluwihan: Ora ana cacat gurat

    Hubungi Saiki

  • XP600 Epson A3 UV Flatbed Price Printer

    XP600 Epson A3 UV Flatbed Price Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 770mm * 720mm * 600mm / 98 * 83 * 78cm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Product: XP600 Epson A3 UV Flatbed Price Printer Saiki, luwih akeh wong sing ngupayakake kepribadiane, padha arep dekorasi lingkungan sing miturut kapentingane. A3 UV Inkjet Printer wis nemokake lan ngilangake tuntutan iki, mesin kita bisa nggawe pribadine sembarang materi kayekten tanpa stylist profesional,...

    Hubungi Saiki

  • Outside DIY Epson UV Printer A3

    Outside DIY Epson UV Printer A3

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 770mm * 720mm * 600mm / 98 * 83 * 78cm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kita Epson UV Printer A3 bisa digunakake kanggo hiasan, iklan, pameran lan bisnis wiwitan. Produsen terkenal Epson A3 UV Flatbed Printer , Printer UV yaiku pelanggan, kita produsen pabrikan. Fitur Produk Printer Flatbed LED A3 1). CE ROHS certificate, CE disetujoni kanggo Wall Printer, lan ROHS disetujoni tinta 2)....

    Hubungi Saiki

  • A3 UV Flatbed Printer kanggo dijual

    A3 UV Flatbed Printer kanggo dijual

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 770mm * 720mm * 600mm / 98 * 83 * 78cm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kita A3 UV Printer Flatbed ngenalake cara sing bener-bener anyar kanggo nghiasake sembarang materi utawa sembarang flatbed permukaan. Tinimbang nggunakake print screen biasa utawa print cetak. Nggunakake piranti lunak lan piranti printing sing dikembangaké kanthi khusus, kita bisa nggawe mural seni dirancang khusus...

    Hubungi Saiki

  • A3 UV Printer Alibaba kanggo Dekorasi Perusahaan

    A3 UV Printer Alibaba kanggo Dekorasi Perusahaan

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 770mm * 720mm * 600mm / 98 * 83 * 78cm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Teknologi anyar langsung menyang A3 UV Printer Alibaba ndadekke gambar menyang tembok ing saben rinci. A3 UV LED Printer ndadekke werna asli kanggo gambar kaya iki digawe dening profesional apa wae materi, nanging nggunakake kualitas

    Hubungi Saiki

  • A4 uv Flatbed Printer

    A4 uv Flatbed Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 680 mm × 580 mm × 450 mm ~ 0.18 kubus

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Spesifikasi: Specification Print head: For Epson Advanced Micro Piezo 6 color pigment inkjet

    Hubungi Saiki

  • Langsung menyang Power Bank Printer A3

    Langsung menyang Power Bank Printer A3

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin nduweni kompatibilitas apik lan akeh digunakake. Sampeyan bisa nulis gambar (desain) ing tembok apa wae. Printer Power Bank cepet lan murah. Ora perlu film. Piranti lunak lan dokumen apa wae sing didhukung. Ana piranti lunak warna manajemen profesional. Werna bisa diganti kapan lan ora kudu mbayar biaya ekstra....

    Hubungi Saiki

  • Flatbed Blank T Shirts printer machine

    Flatbed Blank T Shirts printer machine

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Tuku siji printer, sampeyan bisa entuk impen sampeyan. Kaya dheweke, gawe ing klambi. Saben celana tiron dicithak dening atimu, sampeyan bisa nggawe kaos t karo logo sing beda ing Blank T Shirts Printer Machine . Menehi dheweke t unik, kain. Gunakake mesin printer Flatbed Blank T Shirt kanggo nyithakake tembung ing...

    Hubungi Saiki

  • Murah T Shirts Printer

    Murah T Shirts Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    The White T Shirt Printer bisa nyetak ing warna apa wae, utamane ing kaos ireng, abang lan putih; cetakan werna digawe tanpa layar sutra lan piring printing. Murah Murah T Shirts Printer bisa ngrampungake cetakan gambar warna putih, kanthi cerah. Nalika ditempel ing banyu, ora ana werna sing amba. Sampeyan nduweni...

    Hubungi Saiki

  • Grosir T Shirt Printer Mesin

    Grosir T Shirt Printer Mesin

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kita pabrik gedhe, apik kabeh teka teka pabrik kita. Ana akeh insinyur ing pabrik, uga akeh versi printer sing bisa didol. Sampeyan kudu ora kuwatir babagan layanan kualitas lan layanan sawise. Iki Grosir T Shirt Printer Mesin nggunakake teknologi inkjet asli, entuk printing presisi dhuwur. Iku gampang banget kanggo...

    Hubungi Saiki

  • A3 Small T-Shirt Printer

    A3 Small T-Shirt Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Printer A3 Small T-Shirt karo akeh fungsi: Multi-Fungsi (kanthi nggunakake tinta beda): print foto, surat, desain logo ing produk ing ukuran 33 * 43cm utawa 33 * 60cm. Tinta tekstil: print on t shirt. Tinta sing bisa diobati: cetak ing panganan sing bisa ditemokaké kayata kue, coklat, cookie, permen, macaroon dll....

    Hubungi Saiki

  • T Shirt Printing Machine Pencetak Harga Terendah

    T Shirt Printing Machine Pencetak Harga Terendah

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    T Shirt Printing Machine Harga Terendah Printer : T-shirt Printing werna-werna T-shirt yaiku piranti digital printing digital generasi anyar, bisa nyithak gambar definisi tinggi ing sembarang jenis bahan, kayata tekstil, t-shirt, sepatu, topi, sarung tangan, sandhangan, - Gambar duwe padhang werna, lan padha kalip...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Flat Flatbed Printer bisa nyithak kabeh materi
  • Printer cepet Tèknik DTG Inkjet
  • Printer UV 6090 karo Speaker printer kaping pindho XP600

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki