Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com

Pencetak Kayu - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 12 Produk kanggo Pencetak Kayu)

  • Tuku PrinterEepson Kayu Printer Kayu

    Tuku PrinterEepson Kayu Printer Kayu

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Printer kayu bisa nyetak gambar warna-warni ing sembarang materi kanthi kualitas apik. Buy Wood PrinterEepson Wood Printer nyambung karo komputer umum, sembarang picutre ing komputer bisa dicithak. Kualitas printing sempurna, presisi dhuwur, nglindhungi gambar saka awal, banyu, lan sinar matahari, werna ora bakal...

    Hubungi Saiki

  • T Shirt Printing Machine Pencetak Harga Terendah

    T Shirt Printing Machine Pencetak Harga Terendah

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    T Shirt Printing Machine Harga Terendah Printer : T-shirt Printing werna-werna T-shirt yaiku piranti digital printing digital generasi anyar, bisa nyithak gambar definisi tinggi ing sembarang jenis bahan, kayata tekstil, t-shirt, sepatu, topi, sarung tangan, sandhangan, - Gambar duwe padhang werna, lan padha kalip...

    Hubungi Saiki

  • Flat Flat UV kanggo Kayu

    Flat Flat UV kanggo Kayu

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    RF-A3UV Standard UV Flatbed Printing Machine , kita duwe rong jenis tinta, sintesis tinta lan tinta aditif lenga, kanggo tinta, sing disesuaikan kanggo materi sing beda, padha ramah lingkungan lan ora gampang fade, bisa tetep luwih saka 5 taun . Kabeh Flat Flatbed Printer sampeyan bakal entuk siji mesin standar,...

    Hubungi Saiki

  • Langsung menyang Printer EPSON Kayu

    Langsung menyang Printer EPSON Kayu

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Langsung menyang Printer Kayu EPSON yaiku mesin cetak paling populer ing saiki. Dibandhingake karo proses drawing warna murni, gambar produk relief ora mung kuwat lan apik banget, nanging uga kaya manungsa lan ora ana sesipane, lan pangertèn unik sing ditampa dening teknologi bantuan apik banget. Inovasi warna...

    Hubungi Saiki

  • Langsung menyang Printer Kayu Kanada

    Langsung menyang Printer Kayu Kanada

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    REFINECOLOR Technology Co., Ltd. yaiku produsen profesional flatbed wood printer , ink R & D, produksi lan penjualan. Produk kabeh digawe dening kabeh proses teknologi saka printer EPSON, lan diekspor menyang puluhan negara kayata Asia Tenggara, Eropa lan Amerika. Produk utama yaiku: printer lempeng datar, printer...

    Hubungi Saiki

  • A3 uv Printer Printer Kayu Kayu

    A3 uv Printer Printer Kayu Kayu

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Printah kayu bisa dicithak ing bahan hard, dicithak nganggo bahan sing lembut, lan bisa dicithak nganggo kaos, ireng, putih lan t-shirt warna liyane, lan dicithak kanthi gradien warna putih lan lengkap. Kabudayan ngumbah iku kelas 3-4, werna ora sirna, lan perasaane apik. A3 uv Printer Wood Printer Price sacoro...

    Hubungi Saiki

  • Kertas Ponsel Kayu

    Kertas Ponsel Kayu

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kayu Printer uga disebut printer printer universal utawa printer flatbed UV, ruang lingkup aplikasi sing jembar banget, biasane produk datar bisa dicithak, printer universal sing digunakake ing industri kaca akeh, kayata: panel saklar, panel listrik , panel pemanas air, panel oven elektromagnetik, oven microwave,...

    Hubungi Saiki

  • Printer A3 menyang Kayu

    Printer A3 menyang Kayu

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kapasitas pintu kayu padat kayu embossing machine UV MDF wood Printer Printer printer hijau datar kayu keras, kayu graining mesin UV MDF kayu flat printer printer kayu kering keras, kayu graining mesin UV MDF kayu datar printer printer. Printer A3 ing mesin / mesin cetak / mesin inkjet / printer inkjet / mesin cetak...

    Hubungi Saiki

  • Pencetak Flat Flatbed UV

    Pencetak Flat Flatbed UV

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Aplikasi Flat Flatbed UV kanthi saklawasé kabeh jinis materi lan gambar bisa disemprot langsung. UV Flatbed Printer A3 bisa nyithak bahan 17cm, sampeyan bisa nyetel ketebalan kanthi bebas, Bahan ora rata (ora rata ing 2mm) kabeh bisa langsung nyemprot printing, voltase 220V, konsumsi daya kurang saka siji kilowatt...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Pencetak Merek Mesin Pencetak

    Mesin Pencetak Merek Mesin Pencetak

    • Brand: Refinecolor

    • Packaging: karton kayu njaba

    • Kemampuan Supply: 100 piece per week

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces


    Hubungi Saiki

  • Printer Kue Otomatis / Kue Pencetak Kue

    Printer Kue Otomatis / Kue Pencetak Kue

    • Brand: Refinecolor

    • Packaging: karton kayu njaba

    • Kemampuan Supply: 100 piece per week

    • Min. Pesenan: 1 Piece/Pieces


    Hubungi Saiki

  • Kasus Pencetak Ponsel Australia

    Kasus Pencetak Ponsel Australia

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Desain New Phone Case Printer Australia . Kanthi kendhali sirkuit dhuwur sing terintegrasi, mbusak instansi kopling, mbusak feeder, lan misahake pompa tinta, nganyari sistem pencucian diri tinta kanggo mbenerake tinta. Kertu Telepon Printer Buy cocok kanggo nyithak akeh bahan, kayata: Plastik: acrylic, ABS, PVC, PP,...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki