Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com

Pencetak Keramik Digital Uv - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Pencetak Keramik Digital Uv)

  • Printer UV 6090 karo Speaker printer kaping pindho XP600

    Printer UV 6090 karo Speaker printer kaping pindho XP600

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Nganyarke Otomatis telpon uv printer A1 + ukuran 6090 Printer UV flatbed UV kanthi 2 sirah kanggo Epson XP600 6090 UV printer A1 Kaluwihan: Ora ana cacat gurat

    Hubungi Saiki

  • XP600 Epson A3 UV Flatbed Price Printer

    XP600 Epson A3 UV Flatbed Price Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 770mm * 720mm * 600mm / 98 * 83 * 78cm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Product: XP600 Epson A3 UV Flatbed Price Printer Saiki, luwih akeh wong sing ngupayakake kepribadiane, padha arep dekorasi lingkungan sing miturut kapentingane. A3 UV Inkjet Printer wis nemokake lan ngilangake tuntutan iki, mesin kita bisa nggawe pribadine sembarang materi kayekten tanpa stylist profesional,...

    Hubungi Saiki

  • Outside DIY Epson UV Printer A3

    Outside DIY Epson UV Printer A3

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 770mm * 720mm * 600mm / 98 * 83 * 78cm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kita Epson UV Printer A3 bisa digunakake kanggo hiasan, iklan, pameran lan bisnis wiwitan. Produsen terkenal Epson A3 UV Flatbed Printer , Printer UV yaiku pelanggan, kita produsen pabrikan. Fitur Produk Printer Flatbed LED A3 1). CE ROHS certificate, CE disetujoni kanggo Wall Printer, lan ROHS disetujoni tinta 2)....

    Hubungi Saiki

  • A3 UV Flatbed Printer kanggo dijual

    A3 UV Flatbed Printer kanggo dijual

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 770mm * 720mm * 600mm / 98 * 83 * 78cm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kita A3 UV Printer Flatbed ngenalake cara sing bener-bener anyar kanggo nghiasake sembarang materi utawa sembarang flatbed permukaan. Tinimbang nggunakake print screen biasa utawa print cetak. Nggunakake piranti lunak lan piranti printing sing dikembangaké kanthi khusus, kita bisa nggawe mural seni dirancang khusus...

    Hubungi Saiki

  • A3 UV Printer Alibaba kanggo Dekorasi Perusahaan

    A3 UV Printer Alibaba kanggo Dekorasi Perusahaan

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 770mm * 720mm * 600mm / 98 * 83 * 78cm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Teknologi anyar langsung menyang A3 UV Printer Alibaba ndadekke gambar menyang tembok ing saben rinci. A3 UV LED Printer ndadekke werna asli kanggo gambar kaya iki digawe dening profesional apa wae materi, nanging nggunakake kualitas

    Hubungi Saiki

  • A4 uv Flatbed Printer

    A4 uv Flatbed Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 680 mm × 580 mm × 450 mm ~ 0.18 kubus

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Spesifikasi: Specification Print head: For Epson Advanced Micro Piezo 6 color pigment inkjet

    Hubungi Saiki

  • T Shirt Printing Machine Pencetak Harga Terendah

    T Shirt Printing Machine Pencetak Harga Terendah

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    T Shirt Printing Machine Harga Terendah Printer : T-shirt Printing werna-werna T-shirt yaiku piranti digital printing digital generasi anyar, bisa nyithak gambar definisi tinggi ing sembarang jenis bahan, kayata tekstil, t-shirt, sepatu, topi, sarung tangan, sandhangan, - Gambar duwe padhang werna, lan padha kalip...

    Hubungi Saiki

  • DX5 Digital Bag Printer Price

    DX5 Digital Bag Printer Price

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin Printer Bag Kita kanthi perangkat lunak pamisahan warna profesional nyadhongake pencetakan langsung ing katun, rami, sutra, wol, nilon, serat pendek buatan poliester lan kain tunggal utawa campuran, etc.Meet sing cepet, ngganti, dhuwur, hemat energi, tuntutan pasar pangreksan lingkungan. Iku minangka pujian...

    Hubungi Saiki

  • Newest OEM Dtg Bag Digital Printer

    Newest OEM Dtg Bag Digital Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kuat fame nggawe kanthi profil aluminium thicken kanggo njamin kerja stabil , Printer OEM Dtg Bag New Digital bisa nyetak ing kain cahya lan peteng, mung dicithak siji wektu ora perlu nggawe film kaya transfer panas, sing ora ramah lingkungan. Printer kita nggunakake tinta tekstil kualitas dhuwur. Saben kos t biaya...

    Hubungi Saiki

  • Digital Bag Bag Shopping Bag

    Digital Bag Bag Shopping Bag

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kanthi pedhut saka Digital Shopping Bag gampang banget kanggo operate lan sinau. Kita nyedhiyakake siji kanggo siji layanan sawise-Advertisement, akeh insinyur ing pabrik kita. Printer Digital Bag digawe saka aluminium kanggo mesthekake mesin stabil apa lan anti-karusakan sak layang. uga ngurangi biaya pengiriman...

    Hubungi Saiki

  • A3 Shopping Bags Offset Digital Printer

    A3 Shopping Bags Offset Digital Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mini Shopping Bag Printer yaiku printer langsung-kanggo-sandhangan digital. Lukisan lukisan kanvas diprodhuksi minangka printer gawean, ukuran A3 lan model warna 6, pilihan sing apik kanggo customer level entry lan printing khusus mbutuhake ukuran cilik lan biaya sing murah. Sampeyan ora mung bisa nyetak t-shirt...

    Hubungi Saiki

  • Digital Digital Bag Garment Printer

    Digital Digital Bag Garment Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Printer Digital Garment Bag bisa ngrampungake prints werna putih, kanthi cerah. Kita bisa nyetak sandhangan, kain lan produk liyane sing gegandhengan. Daya tahan banyu, ora ana werna sing amba. Cotton Bag Printing Equipment meets requirements standard universal international and uses a green protective ink ink, which...

    Hubungi Saiki

  • Digital A3 Flatbed T Shirt Printer

    Digital A3 Flatbed T Shirt Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Digital Flatbed T Shirt Printer: Saiki DIY teka, printer t-shirt luwih populer. Printer kita duwe akeh teknologi anyar sing beda karo liyane. Kita nganggo program digital, pemindaian infra merah presisi, sensor multi posisi lan bagian presisi sing dhuwur, kanggo mesthekake yen kinerja printer luwih stabil lan posisi...

    Hubungi Saiki

  • Hot Sale Digital A3 T-shirt Printer

    Hot Sale Digital A3 T-shirt Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Kita uga nyupporti tinta tekstil kualitas premium kanggo Karton T Shirt Printer , bahan mentah lan teknologi tinggi sing diimpor saka Jepang. Hot Sale Digital A3 T-shirt Printer ana tinta berasaskan banyu sing ramah lingkungan, khusus dikembangake kanggo tekstil printing langsung. Tinta iki duwe kerapatan optik sing...

    Hubungi Saiki

  • Digital T Shirt Coth Printer

    Digital T Shirt Coth Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    DIY luwih akeh lan luwih populer ing jaman saiki, yaiku kain, sepatu, topi, topi, kaos kaki. uga panganan DIY, kue karo tinta sing bisa ditambani. Yen sampeyan arep miwiti bisnis kanggo entuk dhuwit, sampeyan bisa nimbang tuku Printer Dtg T Shirt Murah . Printer iki nduweni akeh kaluwihan anyar: sirkulasi tinta putih;...

    Hubungi Saiki

  • Printer Digital T Shirt Top

    Printer Digital T Shirt Top

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Hi, Dear Friend. We have printer t shirt for selling. Kita duwe Top Digital T Shirt Printer , uga disebut Digital Fabric Printer , Langsung menyang printer garmen. Digital T Shirt Printer bisa nyetak ing sandhangan kaya T-shirt, werna nganggo werna sing terang lan cepet, saengga dadi pilihan sing apik kanggo customer...

    Hubungi Saiki

  • Printing Digital Printing A3

    Printing Digital Printing A3

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Mesin Printing Digital A3 Offset Printing iki , kita bisa nampa werna OEM, kita duwe putih, kabeh ireng, biru lan abu-abu kanggo klien liyane. Nggunakake asline printhead asli lan papan utama, sing bisa nyithak efek paling apik. Ora mung klambi tote putih, nanging uga kain peteng, kita nggunakake DuPont White tinta...

    Hubungi Saiki

  • Digital Printing Mesin Warna

    Digital Printing Mesin Warna

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Machine Digital Color Garment Printing iki sudhut digunakake ing urip kita saiki, akeh klien dening kanggo Kiosks sing, kita nggunakake Produksi Printer Digital n ew hardware kualitas dhuwur kontrol Listrik tray, watesan dhuwur Sky / bar, sumbu optik kualitas kanggo printing akurat, Printing barang sing dhuwuré nganti...

    Hubungi Saiki

  • Printer Flat Flatbed UV

    Printer Flat Flatbed UV

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    A3 UV Printer RF A3UV adalah jinis standar, Flatbed Printing Machine UV kita bisa nyetak foto lebar. Piranti inkjet ing tembok uga bisa nyadhang foto efek 3D lan bisa nyithak gambar lukisan lukisan lenga. Format UV Flatbed Printer Format cilik "non-kontak" jet tinta digital, UV Flatbed Printer Aplikasi cilik...

    Hubungi Saiki

  • uv Flatbed Printer kanggo Sale

    uv Flatbed Printer kanggo Sale

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Fokus Patented Fokus APCDS bisa ndeteksi otomatis X (gerbong), Y (flatbed) gerakan pulsa lan ngirim bali data gerak nyata menyang mainboard kanggo Interpolating, gabungke nganggo desain sirkuit struktur sirkuit tertutup kanggo nambah kestabilan sistem lan njaga flatbed printing karo siji cetak prédiksi presisi lan...

    Hubungi Saiki

  • Pen Plotter Printer UV A3

    Pen Plotter Printer UV A3

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Printer Pen Plotter A3 UV Printer nduweni panel kontrol elektronik lan dhuwur inframerah otomatis nyetel, iki mesthekake karo printing akurat dhuwur lan gambar non-ganda. Gampang operate lan kanthi bobot printing 19 cm, resolusi tekan 5760 * 1440dpi . Pen Printer Keunggulan duwe sistem cooling dobel lan sistem...

    Hubungi Saiki

  • Sepatu Digital Printer Printing Equipment

    Sepatu Digital Printer Printing Equipment

    • Brand: RFC

    • Packaging: Kayu Kayu

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Iki Printing Mesin Sepatu Paling apik bisa nyetak kanthi efek paling apik ing sepatu, bisa nyetak sisi uga. Gampang kanggo njaga Peralatan Printing Printer Sepatu Digital, pilihan kanggo saben komponèn lan desain modular standar minangka basis kanggo njamin kestabilan dhuwur sing padha saben mesin siji. Sauntara kuwi,...

    Hubungi Saiki

  • Flatbed Digital Printer kanggo Sale

    Flatbed Digital Printer kanggo Sale

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    UV Flatbed Printer nganggo sistem kontrol komputer multi-sumbu. Mesin disambungake menyang komputer liwat kabel Ethernet. Anggere gambar desain (foto) dilebokake ing komputer, bisa dicithak ing sembarang materi langsung. Kaya: potret, lanskap, lenga, tinta, kaligrafi, lukisan kartun, dsb. Flatbed Digital Printer for...

    Hubungi Saiki

  • Epson XP600 UV Flatbed Printer

    Epson XP600 UV Flatbed Printer

    • Brand: RFC

    • Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

    • Kemampuan Supply: 300 set/month

    • Min. Pesenan: 1 Set/Sets

    Epson XP600 UV Flatbed Printer Machine RF-ZZ1 / ZZ2 bisa nyetak foto lebar kanggo hiasan indoor lan outdoor lan bisa uga dicetak ing kaca lan keramik kanthi lapisan. Efi UV Flatbed Printer jenis peralatan digital jet tinta non-kontak, aplikasi Epson Flatbed Printer banget jembar. Nggunakake piranti sing ndhukung tinta...

    Hubungi Saiki

  • Video
  • Printer UV 6090 karo Speaker printer kaping pindho XP600

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki