Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Printer UV > EVA Foam Printer
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

EVA Foam Printer

Kategori produk dari EVA Foam Printer , kami produsen khusus dari Cina, EVA Foam Printer , A3 EVA Foam Printer pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir EVA Foam Printing Machine R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China EVA Foam Printer Supplier

EVA Foam printer sing akeh digunakake kanggo nyithak akeh bahan kalebu akrilik, logam, kayu, kaca, plastik, tutup telepon, MDF, papan melamine, papan umpluk, papan PVC, ubin keramik, dll. Efek cermin, efek 3d, embossing effect lan efek datar bisa gampang ngrambah.


Kanthi cepet & gampang minangka keuntungan gedhe kanggo printing digital uv. Lan liyane keuntungan ndadekake digital uv printing populer ing akeh kolom punika daya tahan Printing.


UV Printer minangka teknologi anyar, sampeyan bisa nyithak desain khusus sing bisa ningkatake nilai tambah kristal kanthi kemampuan kompetitif. Lan desain warna-warni ing kristal iku dhuwur fastness, adhesion banget lan tahan banyu. Berkat Digital LED UV Flatbed Printers, hadiah promosi kayata penghargaan, piala, plak, medali duwe kepribadian kanthi reducibility apik lan kualitas apik.

eva foam printer
Name
Eva foam printer
Print head
DX5
Printer size
33*43cm(33*60cm)
Printing speed
A4 photo/111s
Printng resolution
5760*1440dpi
Nozzles
90*6=540
Interface
USB2.0
Net weight/Gross weight
55Kg/60Kg
Printer size
750*630*510mm
Height adjustment
Automatic
Working power
110V/220V   50/60Hz    30-75W
Operation system
Windows 7/XP/2000/Vista etc
Temperature
5-35o



Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki