Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Printer Pangan
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Printer Pangan

Kategori produk dari Printer Pangan , kami produsen khusus dari Cina, Printer Pangan , Mesin Printing Pangan pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Digital Food Printer R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Cake Printer

Liyane

Macaron Printer

Liyane

Coklat Printer

Liyane

Printer Biscuit

Liyane

Candy Printer

Liyane

Warung Kopi

Liyane

Pencetak Kopi Pribadi

Operasi gampang Printer pangan karo tinta sing bisa ditambani digawe minangka printer gawean kanthi kepala print ekonomi, printer pangan disesuaikan kanggo pelanggan tingkat entri lan kopi. Operasi sing gampang, kecepatan printing dhuwur lan biaya sing murah bakal narik akeh klien sing bakal teka. Bakal nyipta luwih akeh kanggo sampeyan.

food printer

Name

Food printer
Print head
DX5
Print size
21*38cm
Print color
CMYK+LC LM
Print speed
A4 photo/163s
Printing resolution
5760*1440dpi
Nozzles
90*6=540
Interface
USB2.0
Net weight/Gross weight
35Kg/42Kg
Printer size
57*48*44cm
Height adjustment
Automatic
Working power
110-220V  50-60Hz 35-75W
Operation system
Windows 10/8/7/2000/XP/VISTA eta
Temperature
5-35º


Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki