Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Digital Printer > Garment Printer
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Garment Printer

Kategori produk dari Garment Printer , kami produsen khusus dari Cina, Garment Printer , Digital Garment Printer pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Printer Garment Komersial R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Garment Printer Supplier

Mesin cetak / t-shirt digunakake kanggo produksi tekstil industri.
Nggabungke kacepetan cepet lan desain elegan ing setelan, lan meh padha karo biaya produksi
printing tekstil tradisional, nggawe produksi printing digital dadi kenyataan.
Sing paling dhuwur yaiku resolusi 5760 * 1440 dpi lan 5 werna lan 6 pilihan printing werna, nyedhiyakake designquality luwih canggih.
Mesin printing garmen banget dipercaya, lan nganggo cetakan garmen,
njamin transportasi garments stably; desain sampurna kanggo sistem tinta lan alat pelembab nozzle, nyediakake produksi terus lan kualitas print semprot.
Printer garmen ditrapake kanggo kabeh jinis kekandelan kain sing beda,
kanthi perangkat lunak pemisahan warna profesional nyadari printing langsung ing katun, rami, sutra, wol, nilon, serat pendek buatan poliester
lan kain siji utawa campuran, etc.Meet sing cepet, ngganti, kualitas dhuwur, energi, kabutuhan pangayoman lingkungan.

Langsung menyang printer garment sing dicithak ing teyeng peteng kanthi cara mbikak lapisan tinta putih luwih dhisik, banjur dicithak ing ndhuwur gambar putih kasebut. Yen ora nindakake iki, kabeh gambar dicithak bakal diwiwiti kanthi warna kaos dhewe.

garment printer

Name
Garment printer
Print head
DX5
Printer size
33*43cm(33*60cm)
Printing speed
A4 photo/111s
Printng resolution
5760*1440dpi
Nozzles
90*6=540
Interface
USB2.0
Net weight/Gross weight
55Kg/60Kg
Printer size
750*630*510mm
Height adjustment
Automatic
Working power
110V/220V   50/60Hz    30-75W
Operation system
Windows 7/XP/2000/Vista etc
Temperature
5-35o



Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki