Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Printer UV > Golf Ball Printer
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Golf Ball Printer

Kategori produk dari Golf Ball Printer , kami produsen khusus dari Cina, Golf Ball Printer , 6 Warna Golf Ball Printer pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir A3 Golf Ball Printer R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Golf Ball Printer Supplier

Pencetak gol bisa nyetak ing bahan apa wae kaya Tekstil, Plastik, Kulit, Kaca, Logam, Akrilik, dll. Uga printer uv kita bisa nyithak bahan apa wae kajaba tekstil tanpa lapisan, luwih rinci, hubungi karo kita.


Liyane detial:

1. Aplikasi mesin jembar cetak pribadi: Cocog kanggo dicetak ing hadiah, lencana, pratandha, kacamata, genggeman rambut,
kartu, kulit, papan PVC, kristal, kayu, logam, U disk, kasus telepon seluler, kasus IPAD, lan bahan-bahan sanesipun.

2. Dibandhingake karo sing diowahi saka R1290 / 1390 utawa R1900, printer flatbed uncoated sing diowahi saka
Epson R2000 karo motherboard merek anyar lan controller, resolusi tinggi lan kinerja stabil.

3. Adjust height height, molding aeronautical aluminum alloy ensures good accuracy
lan alignment.

golf ball printer



Name
Golf ball printer
Print head
DX5
Printer size
33*43cm(33*60cm)
Printing speed
A4 photo/111s
Printng resolution
5760*1440dpi
Nozzles
90*6=540
Interface
USB2.0
Net weight/Gross weight
55Kg/60Kg
Printer size
750*630*510mm
Height adjustment
Automatic
Working power
110V/220V   50/60Hz    30-75W
Operation system
Windows 7/XP/2000/Vista etc
Temperature
5-35o



Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki