Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Printer UV > Golf Ball Printer > A3 flatbed golf ball printer
A3 flatbed golf ball printer
A3 flatbed golf ball printer
A3 flatbed golf ball printer
  • A3 flatbed golf ball printer
  • A3 flatbed golf ball printer
  • A3 flatbed golf ball printer

A3 flatbed golf ball printer

    Unit Price: USD 3300 - 3500 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: RF-ZZ1

Max. Paper Size: A3

Automatic Two-sided Printing: Support Automatic Two-sided Printing

Interface Type: USB

Supply Paper Mode: Automatic

Style: Other

Usage: Photo Printer, Barcode Printer, Document Printer, Card Printer

Feature: Low Noise, Simple

Technics: Continuous Inkjet

Operating Mode: Liquid Piezoelectric

Inkjet Type: Liquid Inkjet

Additional Info

Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

Produktivitas: 300 set/month

Brand: RFC

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Shenzhen China

Kemampuan Supply: 300 set/month

Certificate: CE, FCC, ROSH, SGS

Kode HS: 8443322100

Port: Shenzhen,Shanghai

Deskripsi Produk

A3 flatbed golf ball uv printer produk paling anyar kita ing pabrik kita. A3 Golf Ball Printer dibangun kanthi konfigurasi industri minangka profil alumunium, sistem cooling cyculation, 75W otomatis ndeteksi sistem UV Curing ... 6 warna lan maksimal. Resolusi cetak 16. Bisa nyetak ing telpon, obyek silinder, golf ball, lan botol. Hasil kanthi asil printing tèkstur 3D apik.

Uv Golf Ball Printer Langsung Jet UV printer banget kanggo printing ing rampung golf ball. Proses printing UV bakal ngasilake werna lan legenda putih, sanajan ing kabeh jenis golf ball.


Fitur-fitur Advantageous saka kita Golf Ball Printer kanggo Sale :

Intelligent: 1. Panel operasi gampang bisa ngontrol flatbed kanggo Backward, Foward, Up, Down, Pause / Stop, Online / Offline lan tinta ganti, supaya sampeyan operate Digital Printing ing Glass Keramik liyane convinence;


2. Golf ball ball nduweni rancangan ruang simpan kanggo nyedhiyakake customer bisa lay mesin ing kamar cilik. Outlook printer flatbed kanthi desain bebas bledug. Desain anyar nyuda dampak lingkungan ing peralatan.

3. A3 UV P rinter ing china bisa ngasilake asil printing sing dhuwur ing media peteng lan cahya kanthi tinta putih lan pencetakan tinta warna.

Mesthi: X, Y-Axis Servo Motor dikontrol + guideways linear bisu;
Nyaman: cooling udara cooling LED lampu UV + panel kontrol pinter + print gap pembaca listrik;
Printer UV Flatbed Exquisite: CISS tanpa chip tinta + output prints cerah + asil apik + pangguna-ramah

Cetak kasus telpon !!! Mbangun nyimpen !!! Nggawe bisnis sampeyan !!!

Latihan online gratis !!! Gratis timviewer support !!! Panuntun gratis gratis !!!




golf ball printer



UV Flatbed Printer




Hubungi kita:

A3 UV Printer



Kategori Produk : Printer UV > Golf Ball Printer

Email menyang supplier iki
  • Mr. Summer Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki