Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Printer Pangan > Macaron Printer
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Macaron Printer

Kategori produk dari Macaron Printer , kami produsen khusus dari Cina, Macaron Printer , Mesin Printer Marcaron pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Macaron Printer Portabel R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Macaron Printer Supplier

Printer macaron operasi gampang karo tinta sing bisa dienggo diproduksi dadi printer gawean kanthi kepala print ekonomi, disesuaikan kanggo para pelanggan lan toko kopi. Operasi sing gampang, kecepatan printing dhuwur lan biaya sing murah bakal narik akeh klien sing bakal teka. Bakal nyipta luwih akeh kanggo sampeyan.

macaron printer

Name Macaron printer
Print head DX5
Print size 21*38cm
Print color CMYK+LC LM
Print speed A4 photo/163s
Printing resolution 5760*1440dpi
Nozzles 90*6=540
Interface USB 2.0
Net weight/Gross weight 35kg/42kg
Printer size 57*48*44cm
Height adjustment Handle/Automatic
Working power 110-220 50-60Hz 30W
Operation system Windows 2000/XP/WIN7/Vista etc.
Temperature

5-35º


Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki