Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Printer UV > Pen Printer
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Pen Printer

Kategori produk dari Pen Printer , kami produsen khusus dari Cina, Pen Printer , A3 Pen Printer pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Pen Printer Mesin R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Pen Printer Supplier

Pena pangkalan ing mesin Epson R1390, sistem cooling cyculation banyu, lan sistem pendingin udara. Otomatis ndeteksi sistem Penyembuhan UV ... 6 werna lan maksimal. Resolusi printing 2880 dpi. Kontrol operasi sing gampang lan gampang bisa ngontrol pamindhahan menyang b ing ngarep lan maju.

Advantage:

1. Pena printer ora dianggo umum minangka instrumen nulis.

2. Pen print er uga digunakake minangka iklan kanggo sedaya wiraswasta bisnis.

3. Perusahaan nggunakake pena kanggo ngiklanake jeneng perusahaan utawa logo kanggo pelanggan potensial.

4. Pens lan alat tulis liyane sing nduwe kesempatan ing panggunaan sing migunani, amarga Flatbed Pen Printers. Printer Refinecolor Pen bisa mbantu --- sampeyan ndandani solusi printing UV, menehi tambah nilai kanggo produk sampeyan lan mbantu sampeyan nggawe luwih akeh produk sing disesuaikan.

Pen printer

Name
Pen printer
Print head
DX5
Printer size
33*43cm(33*60cm)
Printing speed
A4 photo/111s
Printng resolution
5760*1440dpi
Nozzles
90*6=540
Interface
USB2.0
Net weight/Gross weight
55Kg/60Kg
Printer size
750*630*510mm
Height adjustment
Automatic
Working power
110V/220V   50/60Hz    30-75W
Operation system
Windows 7/XP/2000/Vista etc
Temperature
5-35º


Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki