Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Printer UV > Pen Printer > Harga Pen Printer A3
Harga Pen Printer A3
Harga Pen Printer A3
Harga Pen Printer A3
Harga Pen Printer A3
  • Harga Pen Printer A3
  • Harga Pen Printer A3
  • Harga Pen Printer A3
  • Harga Pen Printer A3

Harga Pen Printer A3

    Unit Price: USD 2580 - 2780 / Set/Sets
    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 1 Set/Sets
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: RF-A3UV

Max. Paper Size: A3

Automatic Two-sided Printing: Support Automatic Two-sided Printing

Interface Type: USB

Supply Paper Mode: Automatic

Style: Other

Usage: Photo Printer, Barcode Printer, Document Printer, Card Printer

Feature: Low Noise, Simple

Technics: Continuous Inkjet

Operating Mode: Liquid Piezoelectric

Inkjet Type: Liquid Inkjet

Additional Info

Packaging: Karton kayu kotak: 850mm * 730mm * 610mm

Produktivitas: 300 set/month

Brand: RFC

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Shenzhen China

Kemampuan Supply: 300 set/month

Certificate: CE, FCC, ROSH, SGS

Kode HS: 8443322100

Port: Shenzhen,Shanghai

Deskripsi Produk

Harga Pen Printer A3 tipe anyar kanthi refitting saka printer Epson R330. EPSON Printer Alignment Status Fail cocok kanggo nyithak akeh bahan, kayata:
Plastik: acrylic, ABS, PVC, PP, PE, PU dll. Kain: katun, nilon, polyester, spandex. Kulit kulit buatan (kulit PVC, kulit PU, kulit dll)
Logam: emas, perak, tembaga, wesi, stainless steel, aluminium campuran. Sing liyane: kayu, pring, kristal, kaca, keramik, watu lan liya-liyane
Tinta UV warna + Tinta UV putih, bisa dicithak ing produk werna apa wae; Cairan Cleaning: Printer Homemade Pen luwih apik kanggo njaga sawetara Cairan pembersih ing stok, sampeyan kudu ngresiki printer ing wayah wengi (contone yen sampeyan bakal ninggalake ora bisa digunakake suwe); Piranti lunak RIP perlu kanggo nyetak warna putih, lan ICC jeroe apik banget kanggo nyithak kabeh warna;


Fitur Advantageous saka Pena Genggam Printer kita A3 RF-A3UV:

Cerdas: 1. Tinta putih lan cetak tinta werna bebarengan (putih + werna / warna + putih);

2. Harga Pen Printer bisa diinstal nganggo Sensor Ndeteksi Dhuwur, kanggo nglindhungi print head;

3. EPSON Pencetak Status Alignment Tinta Tinta kartrij nduweni Sensor Sensor Tingkat Sensor, nalika tinta rampung bakal nguwatake;

Mesthi: X, Y-Axis Servo Motor dikontrol + guideways linear bisu;
Nyaman: cooling udara cooling LED lampu UV + panel kontrol pinter + print gap pembaca listrik;
Pen Printer Kepileh: CISS tanpa chip cetak tinta + output print cerah + asil apik + pangguna-ramah

Cetak kasus telpon !!! Mbangun nyimpen !!! Nggawe bisnis sampeyan !!!

Latihan online gratis !!! Gratis timviewer support !!! Panuntun gratis gratis !!!



Harga Pen Printer A3

Epson Printer Pen Alignment Status Fail

Handheld Pen Printer

Homemade Pen Printer

Harga Pen Printer A3

Epson Printer Pen Alignment Status Fail

Homemade Pen Printer

Handheld Pen Printer


Hubungi kita:


Pen Printer Contact Method






Kategori Produk : Printer UV > Pen Printer

Email menyang supplier iki
  • Mr. Summer Yang
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki