Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Printer UV > Panyangka telpon
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Panyangka telpon

Kategori produk dari Panyangka telpon , kami produsen khusus dari Cina, Panyangka telpon , Printer Digital Case Phone pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Printer Kanthi Cell Phone R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Panyangka telpon Supplier

Printer panggil telpon , uga disebut printer flatbed / uv sing dipimpin uv , iku milik Sapphire-Jet sing dadi printer flatbed UV UV multi fungsi sing digawe dening teknologi refinecolor Shenzhen, ltd. Pencetak cilik telpon Printing on Glass Ceramic dibangun kanthi konfigurasi industri minangka profil alumunium, sistem pendinginan cyculation, otomatis ndeteksi sistem UV Curing ... 6 warna lan maksimal. Resolusi printing 2880 dpi. Bisa nyetak ing bend, obyek silinder, bal lan botol. Output karo asil printing tèkstur 3D apik.

Htb1zccxxr56k1rjt Igq6xajvxacHtb1xjd8hhjak1rjszfaq6zdlfxas13

Piranti cilik telpon kita asring digunakake kanggo pencetakan cilik telpon, Gampang kanggo nyisipkan printing lan sampeyan bisa nyithak sembarang gambar ing komputer nganggo printer.Customers kita bisa nyithak foto, desain lan liyane saka software photoshop utawa coreldraw.


Products name Double XP600 Heads A3 Plus varnish Phone Case Printer A3 plus With Faster Speed
Model  RF-ZZ1/ZZ2
UV lamp cooling system  Cycle water & air cooling + Heat sink
Printer head Protection  Intelligent Self Protect System
Printer Head  Double Printhead with XP600   (We also offer single printer)
12 color printer(Ink support)   UV ink : CMYK+ 2gloss oil + 6 W
Ink system  Continue ink supply system with damper cartridge
Print Speed  8 pass, 70s/A4 full size
Max Resolution  16 pass
Max Printing Size  330mm*600mm 
Print Thickness  0-200mm 
Printer Size/packing size  770mm*720mm*600mm / 98*83*78cm
Net/Gross/Volume weight  52.5KG/88.5KG
UV lamp Temperature   60 degree(UV lamp surface)

  40 degree (1cm far from lamp surface)
Onekey to print aotumatically    Yes
Ink pump Automatically    Yes
Computer system  Windows system, Gigabit net, network adapter contain below character: Gigabit,GBE,10/100/1000M,RTL8169
Standard Enclosure Software 1 set, power line 1 set, Network line 1set, guidebook 1 set


Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki