Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Printer UV > Power Bank Printer
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Power Bank Printer

Kategori produk dari Power Bank Printer , kami produsen khusus dari Cina, Power Bank Printer , Kertu Pencetak Bank pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Printer Anti-Air Power Bank R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Power Bank Printer Supplier

Piranti bank daya kanthi ukuran print 28 * 60cm, nduweni CMYK lan 4 werna putih, kang bisa dicithak langsung ing plastik, metel, PVC, kulit lan uga kasus PTU.

Produk iki digunakake kanggo produksi industri. Nggabungke kacepetan cepet lan desain elegan ing setelan, nggawe produksi printing digital dadi kasunyatan.

Karo berjangka iki: dhuwur padhang, jelas lan resolusi, waras apik lan umur urip maneh, kene disaranake bareng karo babagan reducibilitas warna printer ponsel UV kita.
Nyetak metu kualitas 3D lan embossing sing kasedhiya, printer bank daya iki uga bisa langsung nyetak ing ireng lan kasus werna jero liyane.

power bank printer

Name
Power bank printer
Print head
DX5
Printer size
33*43cm(33*60cm)
Printing speed
A4 photo/111s
Printng resolution
5760*1440dpi
Nozzles
90*6=540
Interface
USB2.0
Net weight/Gross weight
55Kg/60Kg
Printer size
750*630*510mm
Height adjustment
Automatic
Working power
110V/220V   50/60Hz    30-75W
Operation system
Windows 7/XP/2000/Vista etc
Temperature
5-35o



Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki