Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Printer Pangan > Pencetak Kopi Pribadi
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Pencetak Kopi Pribadi

Kategori produk dari Pencetak Kopi Pribadi , kami produsen khusus dari Cina, Pencetak Kopi Pribadi , Mesin Pencetak Kopi Pribadi pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Printer Kopi Otomatis Selfie R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Pencetak Kopi Pribadi Supplier

Iki minangka printer kopi dhewe , sing bisa dicithak ing susu, kopi, minuman, lan milkshake, cakes, coklat, lan liya-liyané. Iki dianyari luwih saka printer kopi lawas, luwih cepet, murah, lan sistem operasi sing luwih trep.

selfie coffee-printer

Picture Parameters
Ripples coffee printer for selfie latte coffee printing Product name Wifi coffee printer
Ink color(Edbile ink) Cyan, Magenta, Yellow, Black
Printer head HP-803 head
Printing speed 20s/cup
Max print resolution 600*600dpi
Max printing size 11*11cm
Print height Adjustment 0-19cm
Printer size 41*43*42cm(Length*Width*Height)
Package size 49*52*52cm(Length*Width*Height)
Operation Temperature 10 ° to 30 °
Wifi Support
Weight 16Kg
Power supply AC 220V/110V
Height adjustment Full automatic
Operation systems Windows 7-10
Ink system Ink cartridge
Warranty Three years

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki