Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Digital Printer > Sepatu Printer
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Sepatu Printer

Kategori produk dari Sepatu Printer , kami produsen khusus dari Cina, Sepatu Printer , Printer Sepatu Digital pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Custom Shoes Printer R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Sepatu Printer Supplier

Sepatu Printer minangka mesin sing digunakake ing sepatu, uga bisa digunakake ing kaos, celana, sandhangan, topi, sutra, tas belanja, hoodies lan liya-liyane. Kita nganggo program digital, pemindaian infra merah presisi, sensor multi posisi lan bagean presisi sing dhuwur, kanggo njamin kinerja printer luwih stabil lan posisi sing luwih tepat!


Kita bisa ngrancang lan mbukak cetakan anyar kanggo sampeyan marang panjaluk sampeyan. Uga nampa layanan OEM.

shoes printer



Name
Textile printer
Print head
Epson DX5 R1390
Printer size
33*43cm(33*60cm)
Printing speed
A4 photo/111s
Max Printng resolution
5760*2880dpi
Nozzles
90*6=540
Interface
USB2.0
Net weight/Gross weight
55Kg/110Kg
Printer size
750*630*540mm
Height adjustment
Automatic
Working power
110V/220V   50/60Hz    30-75W
Operation system
Windows 7/98 / Me /vista/ 2000 / 07/09/ XP/Mac/NT
Temperature
5-35

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki