Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Digital Printer > T Shirt Printer
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

T Shirt Printer

Kategori produk dari T Shirt Printer , kami produsen khusus dari Cina, T Shirt Printer , Digital T Shirt Printer pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir T Shirt Printing Mesin R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China T Shirt Printer Supplier

Kita pabrik ing Shenzhen China.


Apa sampeyan pengin duwe kaos unik?

Apa sampeyan pengin DIY khusus T-shirt kanggo bocah-bocah, kekasih lan kulawarga sampeyan?

Kowe arep mbukak bengkel kanggo bisnis printing T-shirt?

Imajinasi tanpa wates; Gateway bisa menehi solusi lengkap kanggo ngubah t-shirt panjenengan.

Printer tinta nggunakake tinta lingkungan eko warna 5 (C, M, Y, K, W). Ukuran Printing punika 33 * 60cm, dhuwur print maksimal 17cm, kanthi resolusi maksimal yaiku 5760 * 1440dpi. Kanthi printer T-shirt, sampeyan bisa nyithak karyane utawa foto ing kaos pribadi panjenengan, tanpa kaos putih utawa Black.

Operasi iki gampang banget; Sampeyan mung sijine T-shirt ing jig / adaptor t shirt.


t shirt printer

Name
T shirt printer
Print head
DX5
Printer size
33*43cm(33*60cm)
Printing speed
A4 photo/111s
Printng resolution
5760*1440dpi
Nozzles
90*6=540
Interface
USB2.0
Net weight/Gross weight
55Kg/60Kg
Printer size
750*630*510mm
Height adjustment
Automatic
Working power
110V/220V   50/60Hz    30-75W
Operation system
Windows 7/XP/2000/Vista etc
Temperature
5-35o



Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki