Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Digital Printer > Tekstil Printer
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Tekstil Printer

Kategori produk dari Tekstil Printer , kami produsen khusus dari Cina, Tekstil Printer , Dtg Textile Printer pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Digital Textile Printer R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Tekstil Printer Supplier

Piranti datar Flatbed Piranti saged dicithak ing T-Shirts warna ireng, abang, putih lan maneka warna, lan bahan-bahan liyane, pencetakan warna tanpa layar sutra lan piring printing. Bisa ngrampungake gambar werna putih, kanthi werna jurang. Ora ana werna sing sirna lan nyaman. Iku cocog karo standar universal internasional lan nggunakake tinta protèktif ijo lingkungan sing rampung tekan standar inspeksi kualitas Eropah paling dhuwur.

textile printer

Name
Textile printer
Print head
DX5
Printer size
33*43cm(33*60cm)
Printing speed
A4 photo/111s
Printng resolution
5760*1440dpi
Nozzles
90*6=540
Interface
USB2.0
Net weight/Gross weight
55Kg/60Kg
Printer size
750*630*510mm
Height adjustment
Automatic
Working power
110V/220V   50/60Hz    30-75W
Operation system
Windows 7/XP/2000/Vista etc
Temperature
5-35o



Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki