Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Printer UV > Printer UV Flatbed
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Printer UV Flatbed

Kategori produk dari Printer UV Flatbed , kami produsen khusus dari Cina, Printer UV Flatbed , A3 UV Flatbed Printer pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Desktop UV Flatbed Printer R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Printer UV Flatbed Supplier

Printer UV flatbed a3 cocok kanggo pencetakan macem-macem bahan plastik (kayata ABS, PC, PE, PP, PU, ​​PVC, dll), akrilik, lembaran logam, papan kayu, Plexiglass, kristal, kertas tembaga, ubin, papan reklame, kulit .


Rincian liyane:

1. Sensor pendeteksi tinggi nggunakake teknologi serat optik sing tepat, operasi gampang & produksi prasaja.

2. Langsung mencetak ing kasus telpon, powerbanl, pena bal, golf bola, gantungan kunci, akrilik, kristal, kaca, kayu
papan, aluminium, metal nameplate, kulit, Plastik PVC, PP, PE, PU lan sanesipun.

3. Ukuran terobosan, printer flatbed mini kanthi tinta uncoating, biaya operasi sing kurang, pilihan paling apik kanggo miwiti
bisnis anyar utawa tugas cithakan sing disesuaikan.

UV flatbed printer

Name
UV flatbed printer
Print head
DX5
Printer size
33*43cm(33*60cm)
Printing speed
A4 photo/111s
Printng resolution
5760*1440dpi
Nozzles
90*6=540
Interface
USB2.0
Net weight/Gross weight
55Kg/60Kg
Printer size
750*630*510mm
Height adjustment
Automatic
Working power
110V/220V   50/60Hz    30-75W
Operation system
Windows 7/XP/2000/Vista etc
Temperature
5-35o



Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki