Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Printer UV
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Printer UV

Kategori produk dari Printer UV , kami produsen khusus dari Cina, Printer UV , Printer UV Cilik pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir A3 UV Printer R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Liyane

Panyangka telpon

Liyane

Pen Printer

Liyane

Pencetak Kayu

Liyane

Ceramic Printer

Liyane

CD Printer

Liyane

Golf Ball Printer

Liyane

USB Flash Disk Printer

Liyane

Printer UV Flatbed

Liyane

Power Bank Printer

Liyane

EVA Foam Printer

Printer UV minangka jinis digital jet tinta "non-kontak", aplikasi printer UV banget jembar. Nggunakake perangkat sing ndhukung tinta UV, saliyane kain ora bisa dicithak, printer UV bisa nyithak meh kabeh materi liyane (tutup ponsel, kulit, pratandha, kothak cahya, pasokan listrik mobile, disk memori flash, papan KT, watu , gel silika, kayu, keramik, kristal, akrilik, PVC, ABS, dll.) Bahan bisa dicetak warna, diakhiri karo anti scratch, nyandhang resistance, resistance fade. Kanggo ngerteni segel bener, ora ana piring, semprotan garing, gambar werna sing lengkap.

2

Uv Flatbed Printer

Printer UV yaiku mesin UV paling anyar saka perusahaan refinecolor. Model iki dirancang kanggo produksi massal industri kanthi kecepatan cetak dhuwur, sing bisa dicithak ing meh kabeh materi kanthi langsung .Uga disinari sinar UV nalika prosedur pencetakan, gambar ing permukaan obyek sing cepet cepet lan tahan scratch.

Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki