Komunikasi karo Supplier? Supplier
Summer Yang Mr. Summer Yang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 Email:refinecolor015@refinecolor.com
Home > Produk > Printer UV > Pencetak Kayu
Layanan Online
Summer Yang

Mr. Summer Yang

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Pencetak Kayu

Kategori produk dari Pencetak Kayu , kami produsen khusus dari Cina, Pencetak Kayu , Printer UV Flatbed Wood pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Digital Wood Printer R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Pencetak Kayu Supplier

Produk seri printing mesin kayu digunakake kanggo produksi industri. Printer kayu nggabungake kacepetan cepet lan desain elegan ing setelan, nggawe produksi cetak digital dadi kasunyatan. Nyetak kanthi cepet lan garing kanthi cepet. nduweni resolusi 5760 * 1440 dpi lan 6 pilihan printing werna, sing nyedhiyakake kualitas desain asor.

Wood printer

Name
Wood printer
Print head
DX5
Printer size
33*43cm(33*60cm)
Printing speed
A4 photo/111s
Printng resolution
5760*1440dpi
Nozzles
90*6=540
Interface
USB2.0
Net weight/Gross weight
55Kg/60Kg
Printer size
750*630*510mm
Height adjustment
Automatic
Working power
110V/220V   50/60Hz    30-75W
Operation system
Windows 7/XP/2000/Vista etc
Temperature
5-35º



Related Products List

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki