Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Summer Yang Mr. Summer Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307302 email:refinecolor015@refinecolor.com
Produk Artikel
Tentang Kami

Nyaring Warna tech Co., Ltd. diadegkeun dina 2015, Ieu mangrupakeun panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jualan na jasa saatos-jualan salaku salah sahiji pausahaan. Produk utama: sedeng jeung leutik format flatbed printer, precision tinggi LED UV flatbed printer, printer tur palapis bébas lianna. Alat-alat nu bisa dipaké dina kaos, cangkang handphone, kadaharan, kai, batu, kulit, lawon, logam, kaca, kristal, acrylic, PVC, ABS, TPU jeung bahan séjén percetakan warna beungeut cai, solusi percetakan digital pikeun sagala rupa industri canggih. Parusahaan R & D jeung produksi printer universal, flatbed printer adopts programming digital, precision infra red scanning, multi - sensor posisi jeung bagian precision tinggi, pikeun mastikeun yén pagelaran printer anu leuwih stabil sarta positioning leuwih tepat!

A

Intruduce produk urang handap:

1. RF-A3UV / RF-A4UV mangrupakeun jenis "non-kontak" tinta tipe jet parabot digital, aplikasi na pisan éksténsif. Ngagunakeun alat ngarojong tinta UV, sajaba lawon teu bisa nyitak, ampir kabéh bahan sejenna (panutup handphone, kulit, mu'jizat, buleud lampu, catu daya mobile, Flash memori disk, dewan KT, batu, gél silika, kai, keramik, kristal, acrylic, PVC, ABS jrrd) bahan tiasa percetakan warna, réngsé kalawan lalawanan scratch, ngagem lalawanan, résistansi diudar. Pikeun ngahontal rasa sabenerna segel a, teu lempeng, menyemprot garing, hiji gambar warna lengkep.

2. Mudah operasi printer kopi / cake jeung tinta plant ieu dijieun salaku printer homemade kalawan sirah print ékonomi, mangka ngaropéa pikeun konsumén Éntri-tingkat tur warung kopi. Operasi gampang, speed percetakan tinggi na
béaya rendah bakal narik leuwih klien datang. Bakal creat nilai leuwih pikeun anjeun.

3. RF-A3 Flatbed printer sanggup percetakan on hideung, beureum, bodas jeung warna naon kaos, sarta bahan lianna, warna-percetakan tanpa layar sutra tur plat percetakan. Bisa ngalengkepan percetakan, gambar warna gradién bodas sakaligus. Taya warna fading sarta cecekelan nyaman. Ieu Numutkeun kalawan standar universal internasional tur migunakeun inks pelindung lingkungan héjo nu lengkep ngahontal ka pangluhurna kualitas Éropa standar pamariksaan


Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami

Nyaring Warna tech Co., Ltd. diadegkeun dina 2015, Ieu mangrupakeun panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jualan na jasa saatos-jualan salaku salah sahiji pausahaan. Produk utama: sedeng jeung leutik format flatbed printer, precision tinggi LED UV flatbed printer, printer tur palapis bébas lianna. Alat-alat nu bisa dipaké dina kaos, cangkang handphone, kadaharan, kai, batu, kulit, lawon, logam, kaca, kristal, acrylic, PVC, ABS, TPU jeung bahan séjén percetakan warna beungeut cai, solusi percetakan digital pikeun sagala rupa industri canggih. Parusahaan R & D jeung produksi printer universal, flatbed printer adopts programming digital, precision infra red scanning, multi - sensor posisi jeung bagian precision tinggi, pikeun mastikeun yén pagelaran printer anu leuwih stabil sarta positioning leuwih tepat!

A

Intruduce produk urang handap:

1. RF-A3UV / RF-A4UV mangrupakeun jenis "non-kontak" tinta tipe jet parabot digital, aplikasi na pisan éksténsif. Ngagunakeun alat ngarojong tinta UV, sajaba lawon teu bisa nyitak, ampir kabéh bahan sejenna (panutup handphone, kulit, mu'jizat, buleud lampu, catu daya mobile, Flash memori disk, dewan KT, batu, gél silika, kai, keramik, kristal, acrylic, PVC, ABS jrrd) bahan tiasa percetakan warna, réngsé kalawan lalawanan scratch, ngagem lalawanan, résistansi diudar. Pikeun ngahontal rasa sabenerna segel a, teu lempeng, menyemprot garing, hiji gambar warna lengkep.

2. Mudah operasi printer kopi / cake jeung tinta plant ieu dijieun salaku printer homemade kalawan sirah print ékonomi, mangka ngaropéa pikeun konsumén Éntri-tingkat tur warung kopi. Operasi gampang, speed percetakan tinggi na
béaya rendah bakal narik leuwih klien datang. Bakal creat nilai leuwih pikeun anjeun.

3. RF-A3 Flatbed printer sanggup percetakan on hideung, beureum, bodas jeung warna naon kaos, sarta bahan lianna, warna-percetakan tanpa layar sutra tur plat percetakan. Bisa ngalengkepan percetakan, gambar warna gradién bodas sakaligus. Taya warna fading sarta cecekelan nyaman. Ieu Numutkeun kalawan standar universal internasional tur migunakeun inks pelindung lingkungan héjo nu lengkep ngahontal ka pangluhurna kualitas Éropa standar pamariksaan


Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan